Verkstads-/Servicekoordinator

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Älskar du varierande arbetsuppgifter där den ena dagen aldrig är den andra lik? Är du dessutom en teamplayer som är flexibel och driven? Då är det dags att söka den här rollen!

Om tjänsten

Tjänsten som verkstads-/servicekoordinator är väldigt varierande och ingen dag är den andra lik. Det är den perfekta rollen för dig som vill jobba både administrativt och praktiskt. Du kommer att stötta och jobba tätt med verkstadschefen och sälj- och servicekoordinatorn för att alltid se till att vi lägger fokus på rätt saker för att vi ska kunna leverera till den kvalité och i den tid vi utlovar.

Vi tror att den stora delen av arbetet är administrativt men det ingår också i ditt jobb att vid behov meka ute i verkstaden.

Du kommer att ta emot inkommande serviceuppdrag för verksamheten där du koordinerar, planerar och förbereder allt från jobb och försäljning till transportbokningar. Det ingår i ditt uppdrag att planera fordonen, mekaniker och material på ett kostnadseffektivt sätt samt verka för en säker och hälsosam arbetsmiljö. Du är med andra ord verkstadschefens högra hand.

Utöver de administrativa arbetsuppgifterna kommer du även att vara ute i verkstaden och meka då vi till en början inte tror att koordinatorrollen fyller en hundraprocentig tjänst. Tjänsten kan komma att förändras med tiden om man vill och ser nya möjligheter.

Vi är ett relativt litet företag på ca 85 anställda, vilket innebär att man ibland får rycka in där det behövs. Vi är ett starkt team som alltid ställer upp för varandra. Din placeringsort är Smedjebacken där både verkstaden och kontoret finns.

Vem är du?

Som person är du en prestigelös teamplayer som samtidigt är ansvarstagande och kan strukturera och planera ditt eget arbete.

Du trivs som allra bäst med ett flexibelt arbete där ingen dag är den andra lik och där det ofta är ett högt tempo.

Att du funkar och trivs med olika typer av människor är viktigt då du kommer att ha många kontakter både internt och externt.  

Utöver dina fina personliga egenskaper som vi värderar högt behöver du ha vissa kompetenser. Vi tror att du är en erfaren mekaniker som gärna har jobbat inom en tyngre industri tidigare. Du är administrativt duktig och har goda kunskaper inom Officepaketet, har du tidigare arbetat i några olika affärssystem är det meriterande.

Vi ser gärna att du har travers- och truckkort, samt körkort B.

Du skriver och talar flytande svenska, du hanterar även det engelska språket på en bra nivå.

Vi erbjuder

Rolling Mill Service AB är inte bara en arbetsplats; vi är en gemenskap där din kompetens och engagemang värderas. Genom att bli en av oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.

Här arbetar du nära ledningsgruppen och får vara med och delta i företagets fortsatta tillväxt och utveckling. Du kommer att ha inflytande över och forma din egen roll med möjlighet att växa hos oss. Här är det högt i tak, en fin gemenskap och vi har en härlig stämning på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Om Rolling Mill Service AB

Vi är ett stabilt företag sedan 1989 med säte i Smedjebacken. Med över 50 års erfarenhet inom gruv-, stål- och valsverksindustrin, både nationellt och internationellt, fokuserar vi på snabba leveranser och minimala stopptider.

I vår verkstad monterar och renoverar vi valsverksutrustning, inklusive växellådor, saxar, bindmaskiner med mera. Våra tjänster omfattar arbeten på hela anläggningar, inklusive växellådor, lagerinbyggnader samt skär- och svetsarbeten.

Vårt erbjudande sträcker sig från kompletta installationer och ombyggnationer, inklusive konstruktion och tillverkning, till 24/7-support vid haverier. Med specialkunskaper inom lagringar och med erfarenhet från flera länder är vi rustade för alla montage-, service- och reparationsarbeten. Vi är ett prestigelöst och härligt gäng på cirka 85st medarbetare och söker nu vår nästa kollega!
Läs mer om oss på www.rollingmill.se

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Verkstadskoordinator/Servicekoordinator

Ansök senast

2024-01-14

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsulter Linn Skoglund på True Consulting & Recruitment 070-883 49 55, linn@truehr.se eller Helena Lundqvist 070–744 00 18, helena@truehr.se.