Helena Lundqvist, ägare av True Consulting & Recruitment HR AB

Engagerade och glada medarbetare är den största tillgången ett företag kan ha.

TRUE

Vi gör allt med STORT hjärta!

Vi på True har arbetat många år med rekrytering och bemanning och har hjälpt många olika företag, branscher och personer att hitta rätt arbetsplats men även coachat dem i deras arbeten för att skapa just det vi brinner för, engagemang. 

Idag är det inte mängden företag vi söker utan samarbetspartners som vi får lära känna på djupet,  som precis som vi vill bygga långsiktiga relationer och har en juste personalpolitik. Vi brinner för det genuina, för människor och vi vill stå för kvalitet där inte någon part skall blir en i mängden. Hos oss är alla vinnare!

Vi arbetar sedan många år tillbaka i Dalarna men har rekryterat och bemannat i både Västmanland och Stockholm. Vi älskar att träffa nya människor som alla har olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tror att tillväxt skapas genom rätt inställning, vilja och engagemang och att det många gånger väger tyngre än enbart rätt CV.

Tanken bakom TRUE

Vi har under många år jobbat i stora bolag och har med åren sett hur branschen växer ihjäl sig. Mellanhänder, automatiska svar och digitalisering är några av sakerna som fått oss att vilja gå vår egen väg där det istället handlar om mjuka värden.

True står för äkta. Vi vill vara på riktigt, inga mellanhänder, hög kvalitet och enkelhet. Vänder man sig till True så skall man veta att man får 110% av oss!

Att söka jobb är för många en process som tar mycket energi och därför skall man respektera människorna i processen, personlig återkoppling och feedback är för oss en självklarhet.

Kunderna skall veta att deras varumärke stärks av ett samarbete med oss, vi jobbar enbart med företag som har en god personalpolitik och vet att det är människorna som gör skillnad och skapar lönsamhet i ett företag. På samma sätt skall det skapa en trygghet för de som söker arbete hos oss och att det är ett fint företag vi samarbetar med.

Vi följer helt enkelt våra hjärtan och hoppas att våra starka värderingar skall smitta av sig och skapa ett bättre arbetsklimat hos fler företag.

/Helena & Linn