VD

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en hungrig, driven och entusiastisk ledare som brinner för att arbeta både operativt och strategiskt och vill vara med och leda ett växande och marknadsledande företag att ta affären till nästa nivå? Vill du jobba i en föränderlig bransch där hållbarhet, energi- och framtidsfrågor har blivit än mer viktiga? Vill du leda och utveckla andra och trivs när det är högt i tak och ett högt tempo?

Då är du rätt person för oss och vi tycker att du skall söka jobbet!

Om Rustabo

Ansvar, kvalité, tillförlitlighet och nöjda kunder kännetecknar varumärket Rustabo.

Rustabos värdering är lika enkel som tydlig; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder, detta är lika viktigt för oss när vi byter ett tak som på våra kontor.

Vi är ett familjeägt bolag med starka värderingar och med stor erfarenhet och kunnande i branschen.

Rustabo har sitt hjärta i Dalarna och Borlänge men arbetar i stora delar av Sverige.

Läs mer på www.rustabo.se.

Om tjänsten

Som VD hos Rustabo kommer du in i en spännande tid, en tid som aldrig står stilla och det finns många delar att sätta sig in i och driva framåt.

Vi söker en ledare som med värme och hjärta kan fortsätta bygga vidare på vår värdegrund som är Ansvar, som ger en trygg och prestigelös arbetsplats där delaktighet och engagemang är några av ledorden.

Du kommer som vår nya VD, styra direkt in i kärnbusinessen och arbeta med att utveckla hela affären med allt från försäljning, logistik och leverans till genomförande. Här erbjuder vi management på riktigt, du är närvarande dagligdags och stöttar chefer och ansvariga i deras dagliga arbete och optimera processer och rutiner för att skapa mer effektivitet och lönsamhet.

Även om Rustabo ständigt växer finns det många marknader kvar att spela på. Vi har inte som mål att nå utanför Sveriges gränser men däremot finns det många marknadsandelar att ta i Sverige. En del av ditt arbete kommer därför vara att bygga upp och utveckla franchisekonceptet i olika delar av Sverige.

Du har ett övergripande ekonomiskt ansvar för bolaget och en tät dialog med ägare och övriga medarbetare.

Vi sitter sedan en kort tid tillsammans med och arbetar nära Svesol, ett samarbete där vi utvecklar affären med takbyten och solanläggningar. Du kommer att jobba nära ägare och tidigare VD som du kan se som en coachande och närvarande ordförande där du får mycket frihet under ansvar.

Vem är du?

Hos oss på Rustabo pratar vi mycket mjuka värden därför är det viktigt att du som person har ett stort hjärta för just detta. Du har ett entreprenörskap och affärsmässighet i allt du gör och är duktig att kommunicera i alla led.

Vi söker en driftig VD med stor egen drivkraft som på riktigt tycker att det är kul att vara i farten då det innebär en hel del operativt arbete. Du får gärna komma in på måndag morgon, knyta näven och säga; YES nu kör vi!

Vi ser gärna att du har förmåga att se helheten samtidigt som du tidigare har arbetat inom en snabbväxande miljö. Alla rutiner är inte satta – de som är satta får man gärna vara med och tweaka, vi tror därför att du besitter ett konceptuellt tänk där du kan utveckla våra svagheter men även följa upp och lyfta det som är bra.

Vi söker ingen ekonom som vill sitta bakom en skärm utan snarare en entreprenör som förstår affären och kan skapa tillväxt.

Vi tror att du har en bakgrund från t.ex. byggbranschen eller liknande bransch och att du har ett tekniskt intresse. Har du kunskap om tak och sol så är det såklart en fördel.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, men är inte avgörande, samt tidigare erfarenhet från ledningsgruppsarbete, du behöver för den delen inte ha arbetat som VD tidigare. Din personlighet och dina värderingar kommer väga tungt.

Rustabo erbjuder

Här kommer du till ett framåtlutat, familjärt företag under ständig tillväxt.

Det finns ett stort engagemang och passion för människan och affären och du får vara med och forma organisationen till att bli ännu bättre.

Vi har en god stämning med högt i tak och det är väldigt prestigelöst hos oss. Alla känner ansvar och våra värderingar är lika enkla som tydliga; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder.

Du kommer få mycket frihet att jobba och driva det här till fortsatt succé, bara dina egna begränsningar kan sätta stopp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som VD hos Rustabo

Ansök senast

2023-08-24

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 alt. helena@truehr.se eller rekryteringskonsult Linn Skoglund 070-883 49 55 alt. linn@truehr.se.