Underhållschef

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en coachande, strukturerad och erfaren Underhållschef med passion för verksamhetsutveckling? Då har du möjlighet att bli en nyckelspelare i Siljans Chark, ett ledande företag inom livsmedelsindustrin!

Om tjänsten

Siljans Chark är just nu inne på en spännande resa där vi tänker nytt och bättre. Därför vässar vi nu våra fabriker för att nå ännu högre höjder. Som underhållschef kommer du att vara en viktig pusselbit i denna förändring och tillväxt. Det händer mycket roligt hos oss just nu och därför kommer du i denna roll att ha en stor frihet och möjlighet att påverka förbättringar och implementera idéer. Tillsammans vill vi på sikt ha den bästa maskinparken för att alltid kunna säkerställa att vi levererar högsta kvalité till våra kunder.

I rollen som underhållschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för underhållet på vårt slakteri i Ickholmen utanför Rättvik samt vår Charkfabrik i Mora där du ser till att dessa fabriker är ”top notch”. På ren svenska innebär det att skapa förutsättningar för att nyttja anläggningarna optimalt och se till att de lever upp till satta mål gällande kapacitet, driftsäkerhet och effektivitet. Du analyserar verksamheten, arbetar fram förbättringar tillsammans med personalen och följer upp arbetet.

Avdelningen Underhåll består idag av totalt fyra medarbetare. Du ansvarar för att leda och utveckla teamet i deras dagliga arbete i produktionsprocesserna inom underhåll, reparation och nyinstallation. Du arbetar både operativt och strategiskt.

Tillsammans med ditt team arbetar ni proaktivt med förebyggande underhåll och förbättringsarbete samtidigt som du säkrar upp att den dagliga verksamheten flyter på, vilket även innebär löpande och akuta reparationsåtgärder.

Ditt proaktiva arbetssätt innebär allt från genomlysning av strukturer så som arbetssätt och dokumentation till att utveckla operatörsunderhåll. Allt för att på både kort och lång sikt optimera underhållsarbetet i produktionsanläggningarna.

Vår verksamhet är kopplad till många olika lagar och regler och i ditt ansvar ingår att säkerställa att anläggningarna drivs i enlighet med dessa och att vid förändringar säkerställa att de realiseras på ett bra sätt.

Du rapporterar till VD och arbetar tätt tillsammans med övriga avdelningschefer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning samt en bred teknisk kunskap inom mekanik, elektronik och styrsystem. Du har några års arbetslivserfarenhet inom området samt ledarskapserfarenheter. Har du även erfarenhet av att arbeta inom livsmedelsindustrin så är det meriterande.

Som person är du praktiskt lagd och är inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är drivande och vill framåt samtidigt som du är en mästare på att strukturera och planera ditt och gruppens arbete.

Om Siljans Chark

Våra kött- och charkprodukter tillverkas av råvara av hög kvalitet från lokala gårdar. Vi värnar om en lokal och hållbar matproduktion där god djuromsorg och korta transporter är en självklarhet. Tillsammans med regionens bönder och uppfödare vill vi bidra till en levande landsbygd med öppna landskap. Våra produkter tillverkas i vår charkfabrik i Mora, där våra skickliga medarbetare inte bara för hantverkskunnande och tradition vidare utan även präglar verksamheten med nytänkande. Köttet i våra produkter kommer från vårt eget, KRAV-godkända, slakteri på Ickholmens gård i Vikarbyn utanför Rättvik. Vi har runt 80 medarbetare och omsätter cirka 200 miljoner kronor.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Underhållschef

Ansök senast

2023-11-12

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsulter Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018, helena@truehr.se eller Linn Skoglund 070-8834955, linn@truehr.se.

Vi älskar konstiga och intressanta frågor och allt däremellan så tveka inte att höra av dig!