Underhållschef

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en driven och strukturerad ledare som gillar att ligga steget före. Har du ett stort tekniskt intresse och vill ingå i ett team som tänker laget före jaget i ett företag som är stabilt och framåtlutat? Sök då tjänsten som underhållschef hos Leksands knäckebröd!

Om Leksands knäckebröd

Leksands Knäckebröd AB är landets största helsvenska knäckebrödsbageri och etablerades redan 1929. Företaget är familjeägt och drivs idag av fjärde generationen. Vi är stolta över att enbart använda svenskt spannmål, samt att vi har en helt fossilfri produktion. Med sammanlagt 161 anställda omsatte vi under fjolåret 250 MSEK, motsvarande 25% av marknaden.

Om den lediga tjänsten

Som underhållschef hos Leksands Knäckebröd har du ett helhetsansvar för underhållsavdelningen som idag består av 10 medarbetare.  Du ansvarar för att leda och utveckla en grupp medarbetare i deras dagliga arbete i produktionsprocesserna inom underhåll, reparation och nyinstallation. Du arbetar både operativt och strategiskt.

Tillsammans med din avdelning arbetar ni proaktivt med förebyggande underhåll och förbättringsarbete samtidigt som du säkrar upp att den dagliga verksamheten flyter på vilket innebär både förebyggande, löpande och akuta reparationsåtgärder. Ditt proaktiva arbetssätt innebär allt från genomlysning av strukturer så som arbetssätt och dokumentation till att utveckla operatörsunderhåll. Allt för att på både kort och lång sikt optimera underhållsarbetet i produktionsanläggningen.

Du har en viktig roll i att kontinuerligt arbeta med hela fabrikens tekniska utveckling och som chef har du utöver ditt personalansvar även ansvar för driftmässig uppföljning av KPI:er för din avdelning.

Du kommer till viss del både driva samt medverka i projekt.

LEAN är en viktig del i vårt sätt att arbeta och vi lägger stor vikt på både kunskap och erfarenhet inom området. I rollen som underhållschef rapporterar du till produktionschefen och arbetar tätt tillsammans med övriga avdelningschefer.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning samt en bred teknisk kunskap inom mekanik, elektronik och styrsystem. Du har några års arbetslivserfarenhet inom området samt ledarskapserfarenheter. Har du även erfarenhet av att arbeta inom livsmedelsindustrin så är det meriterande.

Som person är du praktiskt lagd och är inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är drivande och vill framåt samtidigt som du är en mästare på att strukturera och planera ditt och gruppens arbete.

Leksands Knäckebröd har en VI kultur vilket innebär att man arbetar prestigelöst och tillsammans, vi ser därför att du har lätt för att samarbeta och kunna läsa av olika individer samtidigt som du behöver kunna gå in och styra när tillfälle kräver. Du ser sambandet mellan att arbeta målfokuserat och bygga en stark organisation.

Utöver detta är du serviceminded och lätt att arbeta med. Du har en positiv inställning och är inte rädd för att bjuda på dig själv.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Vi intervjuar fortlöpande så skynda in med din ansökan!

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Underhållschef

Ansök senast

2023-01-08

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 eller helena@truehr.se.