Supply Chain Planner

Om True Consulting & Recruitment

True är det lilla företaget med det stora hjärtat och engagemanget. Vi har gedigen och flerårig erfarenhet av det vi gärna hjälper till med; rekrytering, bemanning och HR-tjänster. Med vår erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka värderingar kring hur vi anser att människor ska behandlas för att må bra och blomstra på jobbet. Det är vår kompass i allt vi tar oss an.

Det är inte mängden företag som är viktigt för oss, utan att vi jobbar med samarbetspartners som har en juste personalpolitik och precis som vi vill bygga långsiktiga och djupa kvalitativa relationer. Vi brinner för det genuina, för människor och för kvalitet där ingen part skall blir en i mängden. Hos oss är alla vinnare! Som konsult hos oss är ambitionen att få en anställning ute hos vår kund.

Om tjänsten

Till vår kunds produktionsanläggning i Falutrakten söker vi nu en driven och förändringsbenägen Supply Chain Planner till enhetens planeringsavdelning.

Som Supply Chain Planner jobbar du operativt med materialplanering och avrop mot ett fyrtiotal externa leverantörer där du ser till att rätt produkter och kvantitet levereras i tid. Detta är ett uppdrag där du får jobba med förbättringsarbete och driva kvalitetsfrågor för att göra vår kunds produkter ännu mer konkurrenskraftiga. Det ingår även i ditt ansvar att skapa och utveckla affären.

Ansvaret utgår ifrån att hitta de mest optimala planerna för fabrikens varuförsörjning och innefattar material- och produktionsplanering, utveckling av sales- and operationsprocesser, systemutveckling samt att deltaga och driva förbättringsprojekt mot leverantörer.

Vem är du?

Vi tror att du har en relevant utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Din erfarenhet får gärna inkludera planeringsarbete i välutvecklade ERP-miljöer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och skall kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt att du har god datorvana.

I övrigt värdesätter vi högt din noggrannhet, samarbetsförmåga, flexibilitet samt ditt goda omdöme. Vi önskar att du har en stor egen drivkraft samt en god förmåga att kommunicera på flera nivåer i företaget.

Det viktigaste för rollen är att du har ett gediget intresse för att jobba ihop med och utveckla människor!

True Consulting & Recruitment erbjuder

Du kommer att bli anställd av oss på True Consulting & Recruitment och arbeta hos vår kund i Falutrakten. Tjänsten är ett vikariat pga. föräldraledighet men för rätt person är ambitionen att därefter bli anställd hos kunden.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Intervjuer pågår just nu.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Supply Chain Planner

Ansök senast

2023-01-15

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta konsultchef Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 eller helena@truehr.se.