Strategisk produktionsingenjör

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en grym projektledare med ett stort tekniskt intresse? Vill du vara den som leder och driver produktionstekniska projekt till framgång? Sök då rollen som strategisk produktionsingenjör hos Orkla!

Om Orkla

Orkla är en koncern med cirka 21 000 medarbetare och är noterad på Oslobörsen. Vi erbjuder dig en arbetsplats hos Nordens ledande aktör av personliga hygienprodukter och som är en stor och viktig verksamhet inom Orklas segment ”home and personal hygiene”. Några av våra kända varumärken är Bliw, Family Fresh, LdB, L300, HTH och Jordan.

I Falun arbetar 200 medarbetare och vi har haft en betydande tillväxt de senaste åren. Vår kultur präglas av ett högt engagemang där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, pålitlig och inspirerande är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning. Tillsammans får vi det att hända och vi gör det TILLSAMMANS.

Då vi just nu satsar på att utveckla och förfina vår maskinpark förstärker vi vårt kompetenta UH- och teknikteam med en strategisk produktionsingenjör.

Läs gärna mer om oss på Orkla Care Sverige – Orkla Sweden

Om den lediga tjänsten

I rollen som strategisk produktionsingenjör kommer du att ha det övergripande ansvaret för att projektleda samt vara den ledande kraften bakom de produktionstekniska projekten på plats hos Orkla i Falun.

Som strategisk produktionsingenjör arbetar du med att identifiera och formulera förbättrings- och utvecklingsmöjligheter som du därefter projektleder. Du ansvarar för och arbetar med hela projektprocessen från idé, förstudie och planering till genomförande där du driver projekten i mål och mäter resultat. Det viktigaste här är inte antalet projekt som drivs utan att de faktiskt kommer i mål.

Du kommer att upprätthålla ordning, reda och tydlig struktur i projekten och är den som kommunicerar mellan avdelningarna och leverantörer samt säkerställer en tydlig överlämning mot linjeorganisationen.

Du blir helt enkelt en central resurs som fångar upp, prioriterar och förstår vilka resurser som bör ingå i projektet för att sedan projektleda dem.

Du kommer även att vara en viktig del i att skapa och bygga upp tydliga processer samt rutiner för hur vi på Orkla ska driva produktionstekniska projekt.

Du ingår i ett UH- och teknikteam på 20 personer som jobbar tätt tillsammans.

Du rapporterar till UH- & teknikchef.

Arbetstid är förlagd till dagtid.

Vem är du?

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en härlig person som älskar att kommunicera med alla typer av människor.

Vi söker dig som är en självgående och flexibel lagspelare med ett stort tekniskt intresse. Du är strukturerad och trivs med att arbeta i en miljö där förändringar och utveckling är en naturlig del av vardagen.

En viktig del i denna roll är att du själv inte är ”doern” när det kommer till de tekniska lösningarna utan är själva hjärnan bakom, därför vill vi att du gillar och kan det tekniska men framför allt är du en duktig projektledare.

Då tempot emellanåt är högt, är det viktigt att du kan planera och prioritera ditt arbete.

Din bakgrund

För att trivas och lyckas i rollen som strategisk produktionsingenjör tror vi att du besitter en gedigen erfarenhet från projektledning och produktionstekniska projekt inom industrin.

Du har en grundläggande förståelse för maskinteknik och maskinsäkerhet samt ett tekniskt intresse.

Vi ser det som en styrka om du tidigare har arbetat med rotorsaksanalyser och kan metoderna kring det samt PDCA- cykeln.

Har du erfarenhet från förpackningsindustrin och hygienindustrin är det meriterande, men är inte ett krav.

Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift.

Orkla erbjuder

En utvecklande tjänst inom ett dynamisk och framåtlutat företag där du kommer att ha möjlighet att påverka och utveckla. Vi på Orkla värdesätter innovation, kvalitet och hållbarhet i allt vi gör.

Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Strategisk produktionsingenjör

Ansök senast

2024-01-21

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 alt. helena@truehr.se eller Linn Skoglund 070-8834955 eller linn@truehr.se.