Strategisk inköpare

Pressmaster AB
True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en kommunikativ och självständig person som brinner för strategiskt inköp? Vill du jobba i ett världsledande företag i en global roll? Sök då den här tjänsten!

Om Pressmaster

Pressmaster AB är ett företag inom Phoenix Contact Group, lokaliserat i Älvdalen i Dalarna och med ytterligare operativa enheter i Mora Dalarna samt i Memphis USA. Pressmaster har sedan 70-talet byggt upp en unik kompetens och har en marknadsledande ställning inom utveckling och tillverkning av ergonomiska handverktyg för kontaktpressning och kabelbearbetning. Kunderna återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Av den totala produktionen går 90 % på export. Bolaget har ca 120 medarbetare och egna säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien och Japan.

Läs mer på www.pressmaster.se.

Om tjänsten

Rollen som strategisk inköpare hos Pressmaster är bred och du ansvarar för inköp kopplade till material för produktion, legotillverkning, maskiner och utrustning, verktyg, förnödenheter, serviceavtal samt övriga externa tjänster.

Du analyserar affärsprocesser och leverantörsmarknader samt identifierar besparingsmöjligheter, förhandlar, tecknar avtal och utvecklar leverantörsrelationer.  

Du leder tvärfunktionella inköpsteam genom att koordinera alla affärsaktiviteter samt säkerställer uppfyllnad av inköpspolicyer och inköpsprocedurer, etiska krav samt efterlevnad av relevanta lagar och regler.

Du arbetar nära inköpsteamet som består av en operativ inköpare samt inköpschef. Rollen rapporterar till inköpschef.

Vem är du?

Du är professionell och kommunikativ i ditt bemötande och har förmågan att självständigt se, ta sig an och lösa frågor som uppstår vid hantering av inköpsärenden.

Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete samt drivs av ett högt tempo med många kontakter.

Du har en eftergymnasial utbildning samt/eller flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom tillverkande industri.

Du behärskar engelska i tal och skrift.

Pressmaster erbjuder

Då Pressmaster ständigt växer kan vi erbjuda dig en anställning hos ett företag som är världsledande och välmående.

Det sägs att vi i Älvdalen är fåordiga, men att vi samtidigt är pålitliga och uppriktiga. Lägg till nyfikna, innovativa och sympatiska så beskriver det kärnan i Pressmaster. Hos oss är det högt i tak och vi tycker själva att vi har en härlig stämning på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Strategisk inköpare

Ansök senast

2023-08-20

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 alt. helena@truehr.se eller rekryteringskonsult Linn Skoglund 070-883 49 55 alt. linn@truehr.se.