Sommarjobb som Ekonomiassistent

Om True Consulting & Recruitment

True är det lilla företaget med det stora hjärtat och engagemanget. Vi har gedigen och flerårig erfarenhet av det vi gärna hjälper till med; rekrytering, bemanning och HR-tjänster. Med vår erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka värderingar kring hur vi anser att människor ska behandlas för att må bra och blomstra på jobbet. Det är vår kompass i allt vi tar oss an.

Det är inte mängden företag som är viktigt för oss, utan att vi jobbar med samarbetspartners som har en juste personalpolitik och precis som vi vill bygga långsiktiga och djupa kvalitativa relationer. Vi brinner för det genuina, för människor och för kvalitet där ingen part skall blir en i mängden. Hos oss är alla vinnare! Som konsult hos oss är ambitionen att få en anställning ute hos vår kund.

Om den lediga tjänsten

Som ekonomiassistent kommer du att stötta vår kund under sommaren med enklare administrativa uppgifter inom ekonomi. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är t.ex.:

  • Uppdatera faktureringsuppgifter
  • Vara behjälplig inom bokföring och bokslut
  • Enklare fakturering
  • Registrera uppgifter i våra system
  • Viss kundkontakt

Vi söker dig som är positiv, noggrann, strukturerad, effektiv och serviceminded. Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande, men inget krav.

Som vår sommarvikarie kommer du att vara en viktig del av vårt team, och vi ser fram emot att välkomna dig till vår arbetsplats.

Perioden sträcker sig från 1:a maj till 1:a augusti, så du kommer att ha gott om tid att njuta av sommaren när du inte jobbar.

Om du trivs med ordning och reda, är självgående och vill ha ett sommarjobb som ekonomiassistent, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

True Consulting & Recruitment erbjuder

Du kommer att bli anställd av oss på True Consulting & Recruitment och arbeta hos vår fina kund i Borlänge under perioder 1:a maj – 1:a augusti.

Vi intervjuar fortlöpande så skynda in med din ansökan!

Ansök till tjänsten

Sök sommarjobbet som som Ekonomiassistent

Ansök senast

2023-04-16

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta konsultchef Helena Lundqvist på 070-7440018 eller helena@truehr.se, alternativt Linn Skoglund på 070-8834955 eller linn@truehr.se.