Service- och Underhållstekniker

Pressmaster AB
True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Vill du arbeta som tekniker i ett stabilt och världsledande företag med högt i tak? Är du en mekaniker ut i fingerspetsarna som brinner för att serva och underhålla maskiner samt fastigheter? Då är du rätt person för den här tjänsten!

Om Pressmaster

Pressmaster AB är ett företag inom Phoenix Contact Group, lokaliserat i Älvdalen i Dalarna och med ytterligare operativa enheter i Mora Dalarna samt i Memphis USA. Pressmaster har sedan 70-talet byggt upp en unik kompetens och har en marknadsledande ställning inom utveckling och tillverkning av ergonomiska handverktyg för kontaktpressning och kabelbearbetning. Kunderna återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Av den totala produktionen går 90 % på export. Bolaget har ca 120 medarbetare och egna säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien, Italien och Japan.
www.pressmaster.se

Om tjänsten

Som Service- och Underhållstekniker hos oss kommer din roll vara bred och du är en viktig kugge i hjulet. Du får ett arbete som är självständigt och omväxlande samtidigt som det är viktigt med samarbete och kommunikation både inom och utom verksamheten.

Dina huvudsakliga sysslor kommer att innebära förebyggande- och avhjälpande underhåll samt reparationer av våra maskiner samt felsökningar. Du kommer vara högst delaktig i maskininstallationer vid inköp av nya maskiner. Du kommer även utföra underhåll och service av fastigheten.

Utöver detta är du support för våra operatörer inom maskinrelaterade frågor.

Vi ser gärna att du har ett naturligt driv för att utveckla ständiga förbättringar av underhållssystem och övrig dokumentation.

Vem är du?

På Pressmaster är vi prestigelösa och värnar om kunder och varandra. Vi vet att vi är världsledande, men behöver inte prata om det.  Vi har stora entreprenörsmöjligheter och friheten att vara med att forma framtiden är stor. För att du skall trivas hos oss tror vi att du uppskattar dessa egenskaper.

Nu söker vi dig som är en lagspelare och som har en stor problemlösningsförfråga i tekniska uppgifter. Du kan arbeta systematiskt och metodiskt även under stress och gillar att ha helhetsansvaret.

Vi ser gärna att du har en bred teknisk kunskap inom mekanik, elektronik och styrsystem. Du har några års arbetslivserfarenhet från området och är en mekaniker ut i fingerspetsarna. Har du dessutom erfarenhet inom hydraulik och/eller ventilation så är det ett plus.

Du är duktig på att strukturera, planera och dokumentera underhållsarbetet och vill vara med och ta detta arbete till nya höjder.  God datavana och vana från underhållssystem uppskattas.

Som person är du kommunikativ och social och gillar att skapa goda kontakter både med leverantörer och intern personal. Vi ser gärna att du har truck och traverskort.

Pressmaster erbjuder

Då Pressmaster ständigt växer kan vi erbjuda dig en anställning hos ett företag som är världsledande. 

Det sägs att vi i Älvdalen är fåordiga, men att vi samtidigt är pålitliga och uppriktiga. Lägg till nyfikna, innovativa och sympatiska så beskriver det kärnan i Pressmaster.

Du erbjuds ett heltidsjobb med fina förmåner.

Självklart kommer du att läras upp internt av någon av dina nya kollegor. Hos oss är det högt i tak och vi tycker själva att vi har en härlig stämning på jobbet.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Service- och Underhållstekniker

Ansök senast

2022-12-14

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 eller helena@truehr.se.