Säljare

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en entusiastisk säljare som vill representera ett stabilt företag med välkända varumärken? Sök då tjänsten som säljare hos Leksands knäckebröd!

Om STAB

Scandinavian Trading AB (STAB) är ett helägt dotterbolag till Leksands Knäckebröd AB. Vi representerar premiumprodukter från Leksands Knäckebröd, Vika Bröd samt Brandt. Med stor kunskap om produkter i såväl tillverkning som marknadsföring, Category management och försäljning, bidrar den starka och kompetenta säljkåren på 15 personer dagligen till utveckling och framgång för landets dagligvaruhandlare. STAB har 20 anställda och representerar en omsättning på ca 300 MSEK. Läs mer på www.scantrad.se och www.leksandsbrod.se.

Om den lediga tjänsten

Vi söker nu en vikarie för vår säljare i Östergötland som är mammaledig.

Som säljare i Scandinavian Trading AB får du möjligheten att representera mycket välkända varumärken bl.a. Leksands knäckebröd, Vika Bröd och Brandt.

Vi är idag ett starkt team på 20 personer som i snitt har arbetat över 7 år i företaget, här får möjligheten att vara med och påverka mycket då det är korta och enkla beslutsvägar.

Distriktet innefattar Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping och vi ser gärna att din bostadsort är någonstans inom detta område.

Som säljare hos oss kommer du ansvara för att skapa affärer och relationer med dina kunder som finns inom dagligvaruhandeln. Du arbetar för att uppnå säljmål genom en kombination av kampanjer och rätt sortiment i hyllan. Då ditt ansvarsområde är stort och innefattar hela Östergötland behöver du sätta upp resplaner för att kunna besöka samtliga kunder inom distriktet på ett bra sätt. Du arbetar aktivt med Category Management, bevakar och utvecklar varuplaceringen för bästa lönsamhet.

Vem är du?

Vi söker en entusiastisk säljare med dokumenterad erfarenhet av försäljning av konsumentprodukter till dagligvaruhandeln eller som avdelningsansvarig i en livsmedelsbutik.

Då vi arbetar med snabbomsatta varor behöver du som person kunna fatta snabba beslut, därför tror vi att du är flexibel, initiativrik och har en positiv inställning.

Du har god förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete.

I övrigt ser vi att du är resultatfokuserad och har god förmåga att utveckla bra relationer med kunder för att hitta de bästa kundlösningarna. Ett krav är att du har erfarenhet av försäljning till DVH eller från livsmedelsbutik.

STAB erbjuder

Vikariatet löper fram till sista juni 2024 med eventuell möjlighet till förlägning, där du som säljare ges goda möjligheter att utvecklas ytterligare i en professionell och stimulerande miljö med både tempo och arbetsglädje. Hos oss är det högt i tag och väldigt prestigelöst!

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde kommer att ske omgående varpå vi har intervjuer löpande, så tveka inte att söka direkt.

Lämpliga bostadsorter är Linköping eller Norrköping.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Säljare

Ansök senast

2023-10-07

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 alt. helena@truehr.se.