Säljare

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Vi på DSEG söker en engagerad, affärsmässig och relationsorienterad säljare som vill vara med och utveckla vårt företag vidare! Har du ett tekniskt intresse och vill hänga med på vår spännande framgångsresa? Då ska du läsa vidare!

Om Dala Solcellsgrossist:

DSEG är en solenergigrossist som driver energilösningar för omställning av samhället och en mer produktiv och hållbar framtid. Med hög kompetens och nyfikenhet utvecklar vi lösningar för våra kunder som underlättar deras vardag samt ger trygghet under lång tid framöver.

Våra system är framtagna för att ge en trygg och hållbar installation anpassad för nordisk byggstandard och klimatförhållanden. Vår målsättning är att, tillsammans med våra kunder, bidra till att solenergi ska upplevas som en trygg, enkel och effektiv källa till energi nu och i framtiden. Vi drivs att utveckla branschen till en mogen och ansvarstagande industri där slutkunden får ett system som ger en pålitlig produktion under lång tid.

Vi håller till i Falun men våra kunder finns i hela Sverige. I Falun är vi ett gäng på 10 duktiga medarbetare. Vi startade upp verksamheten 2020 och under våra tre första år har vi mångdubblat vår omsättning. När vi nu stänger boken för 2022 kommer vi att ha slagit vårt mål att öka vår omsättning från förra årets 16 MKR med 300%, och vi ser ljust på framtiden.

Om den lediga tjänsten

Som säljare hos oss på DSEG är du vårt ansikte utåt. Du ansvarar för att skapa samt upprätthålla långsiktiga relationer med våra kunder inom bygg- och takbranschen, samtidigt som du aktivt söker nya affärsmöjligheter. I rollen arbetar du med att förstå kundernas behov och ser till att vi alltid erbjuder exceptionella lösningar och smidiga processer som möter våra beställares krav på kvalité och leverans.

Du arbetar även med att utveckla vår affärsverksamhet, ta fram processer och rutiner för att vi kontinuerligt ska kunna jobba effektivt med våra affärer. Tanken är att du på sikt kommer att få möjlighet att bygga upp ett säljteam i takt med att vi växer som företag.

Placeringsorten är Falun, men eftersom vi har kunder i hela Sverige ingår det resor i tjänsten.

Då vi på DSEG är ett sammansvetsat gäng som jobbar nära varandra kommer du även att bli involverad i andra arbetsuppgifter och projekt hos oss.

Vem är du?

Det viktigaste för oss är inte vad du har med dig i bagaget erfarenhetsmässigt, utan dina personliga egenskaper. Därför kommer vi att lägga stor vikt vid de mjuka värdena i denna rekryteringsprocess.

För att trivas i rollen tror vi dock att det är en fördel om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen och har en god förståelse för säljprocessen. Du har relevant bakgrund för tjänsten och meriterande är om du har kunskap om bygg-, konstruktion- och/eller tak.

Vi söker dig som är prestigelös, nyfiken och har ett tekniskt intresse. Det är viktigt att du är en initiativtagande doer och är självgående. Du har hög social kompetens samt brinner för att hitta de allra bästa lösningarna för våra kunder. Du ska givetvis gå i gång på sälj, att bygga långsiktiga relationer och att hitta affärsmöjligheter. I övrigt ser vi att du är resultatfokuserad. Är du dessutom en fena på rundpingis kommer du att passa utmärkt in i vårt gäng! 😊

Svenska och engelska i tal och skrift.

Körkort B.

Dalarnas Solenergigrossist erbjuder

Vi på DSEG är ett sammansvetsat team med mycket kunskap om branschen som hjälper varandra. Vi har en ”ingenting är omöjligt-inställning”, en hands-on och doer-attityd, där vi hjälps åt och firar våra framgångar tillsammans. Hos oss får du följa med på en spännande resa i en framtidsbransch där ingen dag är den andra lik. Då vi är en platt organisation med nära till beslutsfattare kommer du att ha en stor möjlighet att påverka vår riktning som bolag. Det finns goda chanser att utvecklas vidare inom företaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid, flextid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om oss på www.dseg.se

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Säljare

Ansök senast

Vi vill tillsätta den här tjänsten så snart som möjligt vilket innebär att vi kommer att intervjua löpande under annonseringstiden. Tillsättning kan därför komma att ske innan sista ansökningsdag som är den 2023-03-19

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Linn Skoglund på True Consulting & Recruitment 070-883 49 55 eller linn@truehr.se.