Sales Support Management

Pressmaster AB
True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Pressmaster växer och vi söker därför en engagerad och nyfiken Sales Support Manager till vår USA-marknad. Är du den vi söker? Då tycker vi att du skall skynda in med din ansökan!

Om Pressmaster

Pressmaster AB är ett företag inom Phoenix Contact Group, lokaliserat i Älvdalen i Dalarna och med ytterligare operativa enheter i Mora Dalarna samt i Memphis USA. Pressmaster har sedan 70-talet byggt upp en unik kompetens och har en marknadsledande ställning inom utveckling och tillverkning av ergonomiska handverktyg för kontaktpressning och kabelbearbetning. Kunderna återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Av den totala produktionen går 90 % på export. Bolaget har ca 120 medarbetare och egna säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien och Japan.

Läs mer på www.pressmaster.se.

Om tjänsten

Vi söker en engagerad och nyfiken Sales Support Manager med inriktning kundsegment USA till vårt härliga och kompetenta Sales Support team i Älvdalen! Som Sales Support Manager är du länken mellan säljkontor i USA och vår fabrik där du stöttar med administrativt-, tekniskt- och marknadsstöd till våra säljare för att vi tillsammans ska kunna omvandla kundförfrågningar till affärer. Närmare beskrivet handlar detta om att beskriva affärsmässigheten i projekt samt översätta kundkrav till specifikationer för utvecklingen.

Du ingår i ett team av tre kompetenta Sales Support Managers samt Head of Sales Support stationerade i Älvdalen och tillsammans jobbar ni tätt ihop för att se till att Pressmasters projekt ligger i linje med affärskrav och tekniska krav för att vi ska kunna leverera till den kvalité vi utlovar.

För att alltid hålla dig uppdaterad om marknader, kunder och konkurrenter ingår även i rollen att någon gång per år besöka samt vara representant på mässor och utställningar.

Du rapporterar till Head of Sales Support som sitter Älvdalen.

Vem är du?

För att lyckas som Sales Support Manager hos oss krävs det att du är en lagspelare som har en stor teknisk nyfikenhet och som drivs av produktutveckling. Som person är du lösningsorienterad, analytisk, noggrann och kommunikativ. Du beskrivs som lyhörd, reflekterande och ödmjuk.

Du har en affärs-/eller teknisk universitetsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom lämpligt tekniskt område.

Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du goda kunskaper inom teknisk engelska är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Pressmaster erbjuder

Då Pressmaster ständigt växer kan vi erbjuda dig en anställning hos ett företag som är världsledande och välmående.

Det sägs att vi i Älvdalen är fåordiga, men att vi samtidigt är pålitliga och uppriktiga. Lägg till nyfikna, innovativa och sympatiska så beskriver det kärnan i Pressmaster. Hos oss är det högt i tak och vi tycker själva att vi har en härlig stämning på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Sales Support Manager

Ansök senast

2023-08-20

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 alt. helena@truehr.se eller rekryteringskonsult Linn Skoglund 070-883 49 55 alt. linn@truehr.se.