Koncernredovisningsansvarig FM Mattsson

Redovisningsassistent

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en erfaren redovisningsassistent som trivs med rutinartade arbetsuppgifter likväl som med nya utmaningar och att driva utveckling? Vill du ingå i ett härligt team med likasinnade kollegor? Sök då tjänsten som redovisningsassistent hos FM Mattsson AB.

Om tjänsten

Som redovisningsassistent hos FM Mattsson AB kommer du att jobba på en avdelning där alla är med och bidrar i de olika processerna. Du arbetar i huvudsak med leverantörsfakturor, matchning, bokföring, avstämningar, kontroller, momsredovisning och anläggningsregister.

I övrigt ser vi gärna att du är med och bidrar inom utveckling och implementering av olika processer.

I den här rollen arbetar du tätt tillsammans med ytterligare en redovisningsassistent som har en lång erfarenhet inom bolaget, ni backar upp varandra i alla förekommande arbetsuppgifter inom redovisningsavdelningen. Du samarbetar även med övriga kollegor inom ekonomiavdelningen. Vi vinner tillsammans!

Vem är du?

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom men viktigast av allt är din tidigare erfarenhet. Erfarenhet från industrin ser vi som ett plus.

Engelska används i kommunikation med koncernbolag och leverantörer varpå du hanterar det engelska språket i både tal och skrift.

FM Mattsson AB försöker ständigt ligga i framkant när det gäller utveckling, därför söker vi dig som är framåtsträvande och driven samtidigt som du kan kombinera detta med emellanåt mycket repetitivt arbete.

Då det är en liten avdelning behöver alla vara med och bidra i olika processer, detta förutsätter att du är framåt och öppen för förändringar samt är trygg i dig själv. Du är inte rädd för att rycka in där det behövs och du har en positiv inställning. Du kliver fram!

Som redovisningsassistent behöver du arbeta proaktivt och du får gärna sitta på ett intresse för affärssystem.

Upplev WOW-känsla hos oss

Vi siktar ständigt på att överträffa förväntningar hos våra kunder och medarbetare för att skapa vad vi kallar för WOW-känslan. Det handlar bland annat om produkterna och tjänsterna som vi erbjuder, gemenskapen som vi känner och hur roligt vi har då vi lyckas tillsammans.

I rollen som redovisningsassistent erbjuds du en spännande tjänst med stort eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, individuell lönesättning tillämpas.

Om FM Mattsson Group

FM Mattsson Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez. Koncernens vision är att vara kundens första val i badrum, kök och kompletterande områden.

FM Mattsson Group har en värdegrund som är ett vägledande verktyg för alla relationer mellan medarbetare samt med omvärlden:

  • Kunden kommer först
  • Vi vinner tillsammans
  • Jag kliver fram

Verksamheten omsatte 2022 över 1,9 miljarder kronor genom sina bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Benelux, Storbritannien, Tyskland och Italien och hade 559 anställda. FM Mattsson Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Redovisningsassistent

Ansök senast

2023-01-14

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsulter Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018, helena@truehr.se eller Linn Skoglund 070-8834955, linn@truehr.se.