Prototyptekniker

Pressmaster AB
Pressmaster AB
True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Vill du arbeta som Prototyptekniker hos ett stabilt och världsledande företag med högt i tak? Är du dessutom en positiv, nyfiken och teknikintresserad person som vill utvecklas inom CNC-programmering och CAM-beredning? Då ska du läsa vidare!

Om Pressmaster

Pressmaster AB är ett företag inom Phoenix Contact Group, lokaliserat i Älvdalen i Dalarna och med ytterligare operativa enheter i Mora Dalarna samt i Memphis USA. Pressmaster har sedan 70-talet byggt upp en unik kompetens och har en marknadsledande ställning inom utveckling och tillverkning av ergonomiska handverktyg för kontaktpressning och kabelbearbetning. Kunderna återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Av den totala produktionen går 90 % på export. Bolaget har ca 120 medarbetare och egna säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien, Italien och Japan.
www.pressmaster.se

Om tjänsten

Som Prototyptekniker hos oss på Pressmaster är du en självklar pusselbit i vårt arbetslag och en viktig kugge i vårt maskineri. Under en arbetsdag som Prototyptekniker jobbar du bland annat med att tillverka prototyper och CAM-bereda våra CNC-maskiner. Därefter tar dina CNC-operatörskollegor vid och tillsammans jobbar ni för att vi alltid ska hålla högsta kvalitet på det vi tillverkar och för att uppnå våra produktionsmål. Du är även en nyckelspelare i prototypframtagningsprocessen och i produktionssupporten.

Hos oss är teamwork A och O och vi hjälper varandra i det dagliga arbetet för att vi ska uppfylla våra mål och våra kunder ska få sina produkter inom utsatt tid.

De mjukvaror vi arbetar i är främst Inventor, HSM-CAM och affärssystemet Monitor.

Vem är du?

Det viktigaste i denna rekrytering är inte vad som står i ditt CV utan vem du är som person. Vi söker en kollega som är optimistisk, teknikintresserad, nyfiken, noggrann och kvalitetsmedveten och som framför allt vill lära sig.

För att du ska trivas i vårt lag behöver du gilla teamwork och vara en person som gärna hjälper dina kollegor för att vi tillsammans ska uppnå våra mål. Som sagt kommer vi i denna rekrytering att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och drivkrafter, vi tror dock att det är en fördel om du har med dig:

  • En gymnasieutbildning med relevant inriktning
  • CAD-/CAM-utbildning och erfarenhet av verktygskonstruktion i CAD-miljö
  • Svenska språket i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Det är meriterande om du har jobbat med CAD och har erfarenhet av att konstruera.

Du kommer att komma in i ett team med duktiga kollegor som kan hjälpa dig att fylla i eventuella kunskapsluckor om du inte har med dig allting från början.

På Pressmaster är vi prestigelösa och värnar om kunder och varandra. Vi vet att vi är världsledande, men behöver inte prata om det.  Vi har stora entreprenörsmöjligheter och friheten att vara med att forma framtiden är stor. För att du skall trivas hos oss tror vi att du uppskattar dessa egenskaper.

Pressmaster erbjuder

Då Pressmaster ständigt växer kan vi erbjuda dig en anställning hos ett företag som är världsledande. 

Det sägs att vi i Älvdalen är fåordiga, men att vi samtidigt är pålitliga och uppriktiga. Lägg till nyfikna, innovativa och sympatiska så beskriver det kärnan i Pressmaster.  

Du erbjuds ett heltidsjobb, med sina förmåner. Självklart kommer du att läras upp internt av någon av dina nya kollegor. Hos oss är det högt i tak och vi tycker själva att vi har en härlig stämning på jobbet.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Prototyptekniker

Ansök senast

2023-06-02

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 eller helena@truehr.se.