Montörer/Maskinoperatörer/Lagerpersonal

Pressmaster AB
True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en tekniskt intresserad och praktiskt lagd lagspelare som vill vara med och bidra till den härliga stämningen på Pressmaster, sök då den här tjänsten!

Om Pressmaster

Pressmaster AB är ett företag inom Phoenix Contact Group, lokaliserat i Älvdalen i Dalarna och med ytterligare operativa enheter i Mora Dalarna samt i Memphis USA. Pressmaster har sedan 70-talet byggt upp en unik kompetens och har en marknadsledande ställning inom utveckling och tillverkning av ergonomiska handverktyg för kontaktpressning och kabelbearbetning. Kunderna återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Av den totala produktionen går 90 % på export. Bolaget har ca 120 medarbetare och egna säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien, Italien och Japan.
www.pressmaster.se

Om tjänsten

Pressmaster söker nu flertalet montörer, maskinoperatörer och lagerpersonal till olika avdelningar till sin fabrik i Älvdalen.

Som montör hos Pressmaster arbetar du med att montera ihop små handverktyg med mycket precision. Arbetsuppgifterna kan variera men du kommer att arbeta i produktionen med montering som främsta uppgift.

Som maskinoperatör kommer du främst att arbeta vid olika maskiner, men du kommer även att vara behjälplig på olika avdelningar, hos Pressmaster hjälps vi åt!

Vem är du?

Vi söker dig som är händig och flink i händerna och som gillar att skruva och arbeta med precision i ditt arbete.

Du föredrar starkt att arbeta i grupp och räds inte att hoppa in där det behövs. Du är nyfiken som person och har viljan att lära dig nya saker.

Om du har arbetat och gillat att arbeta som maskinoperatör, montör, lagerpersonal eller annat praktiskt arbete tidigare, tror vi att du kommer att passa bra på Pressmaster.

I övrigt ser vi det som meriterande om du har kunskap inom ritningsläsning.

Vi förutsätter att du har fullföljt gymnasiet, övrig eftergymnasial utbildning ser vi som meriterande.

Pressmaster erbjuder

Då Pressmaster ständigt växer kan vi erbjuda dig en trygg och stabil anställning hos ett företag som är världsledande. 

Det sägs att vi i Älvdalen är fåordiga, men att vi samtidigt är pålitliga och uppriktiga. Lägg till nyfikna, innovativa och sympatiska så beskriver det kärnan i Pressmaster.

Du erbjuds ett heltidsjobb med fina förmåner.

Självklart kommer du att läras upp internt av någon av dina nya kollegor. Hos oss är det högt i tak och vi tycker själva att vi har en härlig stämning på jobbet.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Montörer/Maskinoperatörer/Lagerpersonal till Pressmaster

Ansök senast

2022-12-14

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 eller helena@truehr.se.