Inköpare

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en driven och affärsorienterad inköpare med ett tekniskt intresse som vill utvecklas inom en framtidsbransch? Gillar du att jobba både operativt och strategiskt och är en fena på att bygga långsiktiga samarbeten och relationer? Då är det här rätt tjänst för dig!

Om Dala Solcellsgrossist:

DSEG är en solenergigrossist som driver energilösningar för omställning av samhället och en mer produktiv och hållbar framtid. Med hög kompetens och nyfikenhet utvecklar vi lösningar för våra kunder som underlättar deras vardag samt ger trygghet under lång tid framöver.

Våra system är framtagna för att ge en trygg och hållbar installation anpassad för nordisk byggstandard och klimatförhållanden. Vår målsättning är att, tillsammans med våra kunder, bidra till att solenergi ska upplevas som en trygg, enkel och effektiv källa till energi nu och i framtiden. Vi drivs att utveckla branschen till en mogen och ansvarstagande industri där slutkunden får ett system som ger en pålitlig produktion under lång tid.

Vi håller till i Falun men våra kunder finns i hela Sverige. I Falun är vi ett gäng på 10 duktiga medarbetare. Vi startade upp verksamheten 2020 och under våra tre första år har vi mångdubblat vår omsättning. När vi nu stänger boken för 2022 kommer vi att ha slagit vårt mål att öka vår omsättning från förra årets 16 MKR med 300%, och vi ser ljust på framtiden.

Om den lediga tjänsten

Som inköpare ansvarar du för att DSEG:s behov av produkter köps in i rätt tid, till rätt pris och med rätt kvalitet. Du har koll på marknad och prisbild och är en viktig pusselbit i att vi kan leverera det vi lovar. Då vi är ett litet bolag under tillväxt jobbar du brett; både högt, lågt, strategiskt och operativt med inköp. Du har en central roll när det gäller kommunikationen mellan vårt lager, kundansvariga och leverantörer, allt för att säkerställa en effektiv inköpsprocess där vi kan leverera det vi lovar. Du bygger långsiktiga relationer med leverantörer samtidigt som du alltid har en plan B att snabbt hitta alternativa lösningar för att vi alltid ska kunna ha kvalitativa produkter i lager.

Då vi på DSEG är ett sammansvetsat gäng som jobbar nära varandra kommer du även att bli involverad i andra arbetsuppgifter och projekt på vår spännande resa.

Vem är du?

Det viktigaste för oss är inte vad du har med dig i bagaget erfarenhetsmässigt, utan dina personliga egenskaper. Därför kommer vi att lägga stor vikt vid de mjuka värdena i denna rekryteringsprocess.

För att bli framgångsrik i denna tjänst tror vi dock att det är en fördel om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen och har en god förståelse för inköpsprocessen. Du har relevant bakgrund och ett teknikintresse. Kanske har du jobbat med inköp inom ett snabbväxande bolag tidigare?

Som person är det viktigt att du har en doer- och hands-on-attityd och är bra på att alltid hitta de bästa lösningarna. Du är prestigelös, kommunikativ, affärsmässig, positiv och snabbfotad. Är du dessutom en fena på rundpingis kommer du att passa in utmärkt i vårt gäng! 😊

Svenska och engelska i tal och skrift. Tyska och/eller mandarin är meriterande, men ej ett krav.

Dalarnas Solenergigrossist erbjuder

Vi på DSEG är ett sammansvetsat team med mycket kunskap om branschen som hjälper varandra. Vi har en ”ingenting är omöjligt-inställning”, en hands-on och doer-attityd, där vi hjälps åt och firar våra framgångar tillsammans. Hos oss får du följa med på en spännande resa i en framtidsbransch där ingen dag är den andra lik. Då vi är en platt organisation med nära till beslutsfattare kommer du att ha en stor möjlighet att påverka vår riktning som bolag. Det finns goda chanser att utvecklas vidare inom företaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid, flextid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse. Läs gärna mer om oss på www.dseg.se.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Inköpare

Ansök senast

Vi vill tillsätta den här tjänsten så snart som möjligt vilket innebär att vi kommer att intervjua löpande under annonseringstiden. Tillsättning kan därför komma att ske innan sista ansökningsdag som är den 2023-03-12

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Linn Skoglund på True Consulting & Recruitment 070-883 49 55 eller linn@truehr.se.