HR-partner

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en grym HR-partner som tillsammans med härliga kollegor vill få möjlighet att möta utmaningar i en rolig internationell miljö? Sök då tjänsten som HR-partner hos FM Mattsson Group.

Om tjänsten

FM Mattsson Group söker nu en HR-partner med placering på Morakontoret.

Du kommer att tillhöra vår HR-avdelning som består av två löneadministratörer, en HR-koordinator, en HR-partner och en HR-Chef där vi jobbar tillsammans och även individuellt, men med en stor gemenskap. Här får du vara med och tycka till och arbeta i alla processer, högt som lågt.

I rollen som HR-partner kommer du initiera, driva och arbeta brett med alla förekommande HR-frågor i en internationell miljö. Du kommer att jobba med allt från chefsstöd, kompetens- och ledarskapsförsörjning, arbetsmiljöfrågor, lönebildning och fackliga förhandlingar.

Du kommer med andra ord att ge stöd och service inom hela HR-området till våra verksamheter och dess chefer vilket innebär många olika kontaktytor och befogenheter inom företaget.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR-området samt några års erfarenhet av att ha arbetat självständigt och brett med HR-arbete, gärna från industrin.

Du trivs med att ha en ansvarsfull roll och samtidigt ha en stor möjlighet att påverka och utveckla HR – arbetet på arbetsplatsen. Du behöver med kunna leda dig själv samtidigt som du älskar att ”vinna tillsammans”.

I övrigt är du en lösningsorienterad person som gillar utmaningar utan att tappa struktur.

Du är rak och tydlig i din kommunikation och är en hejare på att skapa samt upprätthålla goda relationer genom ditt utåtriktade och lyhörda förhållningssätt.

Vi tror helt enkelt att du är en person som ”vågar kliva fram”!

Upplev WOW-känsla hos oss

Vi siktar ständigt på att överträffa förväntningar hos våra kunder och medarbetare för att skapa vad vi kallar för WOW-känslan. Det handlar bl a om produkterna och tjänsterna som vi erbjuder, gemenskapen som vi känner och hur roligt vi har då vi lyckas tillsammans.

Som HR-partner erbjuds du en spännande tjänst med stort ansvar och utvecklingsmöjligheter tillsammans med ett härligt team. Du ingår i en stark och expansiv internationell, noterad koncern med stort hållbarhetsfokus och framtidstro.

Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Mora, i hjärtat av Dalarna.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Om FM Mattsson Group

FM Mattsson Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez. Koncernens vision är att vara kundens första val i badrum, kök och kompletterande områden.

FM Mattsson Group har en värdegrund som är ett vägledande verktyg för alla relationer mellan medarbetare samt med omvärlden:

  • Kunden kommer först
  • Vi vinner tillsammans
  • Jag kliver fram

Verksamheten omsatte 2022 över 1,9 miljarder kronor genom sina bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Benelux, Storbritannien, Tyskland och Italien och hade 559 anställda. FM Mattsson Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som HR-partner

Ansök senast

2023-11-26

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsulter Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018, helena@truehr.se eller Linn Skoglund 070-8834955, linn@truehr.se.