Förpackningsutvecklare

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Vill du jobba som förpackningsutvecklare hos Nordens ledande aktör av hygienprodukter? Orkla Care i Falun söker en nyfiken, kreativ, kommunikativ och tekniskt intresserad person som vill vara delaktig i att ta Orkla Cares varumärken till nästa nivå! Låter det som dig? Sök då tjänsten som förpackningsutvecklare!

Om Orkla

Orkla är en koncern med cirka 21 000 medarbetare och är noterad på Oslobörsen. Vi erbjuder dig en arbetsplats hos Nordens ledande aktör av personliga hygienprodukter och som är en stor och viktig verksamhet inom Orklas segment ”home and personal hygiene”. Några av våra kända varumärken är Bliw, Family Fresh, LdB, L300, HTH och Jordan.

I Falun arbetar 200 medarbetare och vi har haft en betydande tillväxt de senaste åren. Vår kultur präglas av ett högt engagemang där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, pålitlig och inspirerande är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning. Tillsammans får vi det att hända och vi gör det TILLSAMMANS.

Vi skalar nu upp i Falun och förstärker därför vår Industrialiseringsavdelning med en Förpackningsutvecklare.

Om den lediga tjänsten

Som Förpackningsutvecklare hos oss får du möjlighet att vara en del av vårt dedikerade Industrialiseringsteam och bidra till att forma framtidens förpackningar.

En stor del av arbetet sker i projektform i nära samarbete med andra avdelningar och funktioner inom Orkla. Exempelvis jobbar du nära Innovation, Produktion och Marknad i syfte att utveckla innovativa och hållbara förpackningslösningar för Orklas produktportfölj. Rollen är bred och innefattar allt från mindre uppdateringar av befintliga förpackningar till utveckling av större koncept. Du är länken mellan Orklas Innovationsavdelning i Norge och fabriken i Falun där du spelar en viktig roll i att vara kravställare på förpackningsleverantörer och se till att de lever upp till fastställd kravbild, samt förväntad kvalité och resultat.

Du jobbar dagligen tätt ihop med Produktion för att säkerställa samspelet mellan koncept och produktion för att garantera en effektiv förpackningsprocess.

Utöver detta hanterar du registrering av förpackningsdata, specifikationer, ritningar, certifikat och övrig dokumentation.

Du ingår i ett team på 6 personer i Falun som alla jobbar tätt tillsammans med förpackning och kvalité.

Du rapporterar till Projects & Industrial Manager.

Vem är du?

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är en kommunikativ lagspelare som är duktig på att samarbeta med andra, är lösningsfokuserad, analytisk och noggrann. 

Du är initiativtagande och drivs av förbättringsarbete. Då tempot emellanåt är högt, är det viktigt att du kan planera och strukturera ditt arbete.

Arbetet innebär många kontaktytor både internt, externt, lokalt och internationellt varför vi ser att du är serviceinriktad och positiv samtidigt som du kan ställa krav och vågar driva på.

Då detta är en roll där du jobbar nära produktionen, krävs både teknisk förståelse samt ett stort tekniskt intresse.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som förpackningsutvecklare behöver du ha en maskinteknisk högskoleutbildning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskap om tillverkningsmetoder av förpackningar samt om tryckteknik.

Det är en stor fördel om du har goda kunskaper inom CAD-programvara för att skapa förpackningsprototyper samt har erfarenhet av ritningsläsning.

Du har enkelt för att sätta dig in i nya IT-program.

Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift.

Orkla erbjuder

En dynamisk och framåtriktad arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att påverka och utveckla förpackningslösningar för några av de mest populära varumärkena på marknaden. Vi på Orkla värdesätter innovation, kvalitet och hållbarhet i allt vi gör.

Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Förpackningsutvecklare

Ansök senast

2023-09-03

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 alt. helena@truehr.se eller Linn Skoglund 070-8834955 eller linn@truehr.se.