Fastighetstekniker

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en erfaren och serviceminded fastighetstekniker som söker ett kreativt jobb med stor frihet under ansvar? Vi letar efter dig som vill spela en nyckelroll i att utveckla framtidens arbetsplats genom hållbar fastighetsdrift. Låter det intressant? Sök då tjänsten som Fastighetstekniker hos Orkla i Falun!

Om Orkla

Orkla är en koncern med cirka 21 000 medarbetare och är noterad på Oslobörsen. Vi erbjuder dig en arbetsplats hos Nordens ledande aktör av personliga hygienprodukter och som är en stor och viktig verksamhet inom Orklas segment ”home and personal hygiene”. Några av våra kända varumärken är Bliw, Family Fresh, LdB, L300, HTH och Jordan.

I Falun arbetar 200 medarbetare och vi har haft en betydande tillväxt de senaste åren. Vår kultur präglas av ett högt engagemang där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, pålitlig och inspirerande är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning. Tillsammans får vi det att hända och vi gör det TILLSAMMANS.

På grund av en pensionsavgång ska vi nu förstärka vårt kompetenta UH- och teknikteam med en fastighetstekniker.

Läs gärna mer om oss på Orkla Care Sverige – Orkla Sweden

Om den lediga tjänsten

I rollen som fastighetstekniker kommer du att vara ansvarig för att säkerställa optimal drift och underhåll av Orklas fastigheter. Det innebär att se till att VVS-system, elsystem, ventilation och styrning fungerar optimalt samt att genomföra förbättringar av fastigheterna för att driften ska fungera så smidigt som möjligt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar löpande underhållsarbete för att hålla fastigheterna i högsta tekniska standard. Du identifierar och åtgärdar tekniska problem, genomför reparationer när det behövs och är involverad i mer strategiska implementerings- och förbättringsprojekt.

Du dokumenterar och implementerar underhållsprocesser, samt är proaktiv i att identifiera och lösa tekniska problem. I rollen ingår även att delta i strategiska diskussioner angående fastighetsinvesteringar samt vara behjälplig i kontakten med externa intressenter som exempelvis leverantörer och försäkringsbolag.

I jobbet kommer du att ha ansvaret för att dokumentera och rapportera utförda arbetsuppgifter i SAP samt delta i planeringen av framtida underhållsbehov, allt för att våra fastigheter ska fortsätta att hålla högsta standard.

Du ingår i UH- och teknikteamet som består av 20 personer och rapporterar till UH- & teknikchef.

Arbetstid är förlagd till dagtid. Beredskap att delta i jourtjänst var 7:e vecka är en del av tjänsten.

Vem är du?

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som är en självgående, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du har ett proaktivt tänk och trivs med att arbeta i en miljö där förändring och utveckling är en naturlig del av vardagen. Då du kommer att jobba mot olika människor både internt och externt behöver du vara serviceminded, ha god kommunikationsförmåga och trivas med att samarbeta med olika team inom organisationen. Det är viktigt att du självständigt kan planera och prioritera ditt arbete.

Din bakgrund

För att trivas och lyckas i rollen som fastighetstekniker behöver du ha en relevant fastighetsteknisk utbildning inom VVS, styr och regler samt några års arbetslivserfarenhet med dig i bagaget.

Erfarenhet av dokumentationsarbete och vana av att jobba i SAP är meriterande.

Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort

Orkla erbjuder

En utvecklande tjänst inom ett dynamisk och framåtlutat företag där du kommer att ha möjlighet att påverka och utveckla. Vi på Orkla värdesätter innovation, kvalitet och hållbarhet i allt vi gör.

Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid. Beredskap att delta i jourtjänst var 7:e vecka är en del av tjänsten.

Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Fastighetstekniker

Ansök senast

2024-01-21

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 alt. helena@truehr.se eller Linn Skoglund 070-8834955 eller linn@truehr.se.