Exportansvarig

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en driven person som vill ta exporten till nya höjder? Vill du representera ett stabilt företag med välkända varumärken? Sök då tjänsten som exportansvarig hos Leksands Knäckebröd!

Om Leksands Knäckebröd

Leksands Knäckebröd AB är landets största helsvenska knäckebrödsbageri och etablerades redan 1929. Företaget är familjeägt och drivs idag av fjärde generationen. Vi är stolta över att enbart använda svenskt spannmål, samt att vi har en helt fossilfri produktion. Med sammanlagt 161 anställda omsatte vi under fjolåret 250 MSEK, motsvarande 25% av marknaden.

Om den lediga tjänsten

Som exportansvarig på Leksands Knäckebröd får du möjlighet att representera våra välrenommerade varumärken som bland annat Leksands knäckebröd samt Vika bröd.

Vi har idag 9 fokusmarknader med säljbolag/agenter på respektive marknad, där du som exportansvarig kommer att jobba nära och ansvara för kontakt och samarbete med dessa. Exempel på dina uppgifter är att sätta upp mål, hjälpa till med marknadsföring, ansvara för budgeten samt på olika sätt utveckla exporten.

Vi söker dig som ser detta som ett långsiktigt arbete där du får möjligheten att vara med och påverka mycket då det är korta och enkla beslutsvägar.

Då du arbetar med många olika länder innebär det en hel del resor och vi ser därför gärna att du bor med närhet till en flygplats tex Mälardalen, Göteborg eller Öresundsregionen. Bor du i Leksand så kan det också vara en fördel.

I tjänsten sitter du med i vår marknadsgrupp. Du arbetar tätt tillsammans med och rapporterar till VD:n i vårat säljbolag Scandinavian Trading, i vilket man också har sin anställning.

Vem är du?

Då vi arbetar med snabbomsatta varor behöver du som person kunna fatta snabba beslut, därför tror vi att du är flexibel, initiativrik och har en positiv inställning.

Du har god förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete samtidigt som vi ser att du är resultatfokuserad och har god förmåga att utveckla bra relationer med dina medarbetare för att hitta de bästa lösningarna.

Då du har ett budgetansvar ser vi gärna att du har en marknadsekonomutbildning eller motsvarande i grunden.

Du pratar och skriver engelska obehindrat, ytterligare språk är meriterande.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där du som exportansvarig ges goda möjligheter att utvecklas ytterligare i en professionell och stimulerande miljö med både tempo och arbetsglädje. Hos oss är det högt i tak och väldigt prestigelöst!

Arbetstiden är förlagd till dagtid men pga. vissa tidsskillnader kan ibland kvällsarbete förekomma. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Exportansvarig

Ansök senast

2023-03-05

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist 070-7440018, helena@truehr.se eller Linn Skoglund, 070-883 49 55, linn@truehr.se på True Consulting & Recruitment