El- och automationsingenjör

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en driven el- och automationsingenjör som brinner för utveckling och vill få chansen att växa inom ett framgångsrikt och marknadsledande bolag? Orkla Care i Falun söker en tekniskt intresserad person som vill vara delaktig i att ta produktionsanläggningen till nästa nivå! Låter det som dig? Sök då den här tjänsten!

Om Orkla

Orkla är en koncern med cirka 21 000 medarbetare och är noterad på Oslobörsen. Vi erbjuder dig en arbetsplats hos Nordens ledande aktör av personliga hygienprodukter och som är en stor och viktig verksamhet inom Orklas segment ”home and personal hygiene”. Några av våra kända varumärken är Bliw, Family Fresh, LdB, L300, HTH och Jordan.

I Falun arbetar 200 medarbetare och vi har haft en betydande tillväxt de senaste åren. Vår kultur präglas av ett högt engagemang där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, pålitlig och inspirerande är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning. Tillsammans får vi det att hända och vi gör det TILLSAMMANS.

Då vi just nu satsar på att utveckla och förfina vår maskinpark förstärker vi vårt kompetenta UH- och teknikteam med en el- och automationsingenjör.

Läs gärna mer om oss på Orkla Care Sverige – Orkla Sweden

Om den lediga tjänsten

Som el- och automationsingenjör hos Orkla Care är du delaktig i att säkerställa driften i Orklas produktionsanläggning samt utveckla den mot framtida behov. Du arbetar självständigt men även tillsammans med andra för att se till att maskinparken fungerar som den ska.

Ingen dag hos oss är den andre lik och i denna roll kommer du exempelvis att utveckla och underhålla el- och automationslösningar för produktionsprocesser, delta i planering, installation och uppgradering av automatiserade system och utrustning, utföra felsökning och reparationer vid driftstörningar, delta i projekt för att förbättra och effektivisera produktionsprocesser, säkerställa efterlevnad av aktuella säkerhets- och kvalitetsstandarder samt samarbeta med andra avdelningar.

Förutom att ha örat mot vår produktion, förbättra och utveckla så ingår även i tjänsten att omvärldsbevaka och ta in intryck om vad som händer inom branschen.

Du ingår i ett UH- och teknikteam på 20 personer som jobbar tätt tillsammans.

Du rapporterar till UH- & teknikchef.

Arbetstid är förlagd till dagtid.

Vem är du?

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är en lagspelare som är duktig på att samarbeta med andra, är lösningsfokuserad, flexibel, noggrann samt har ett stort tekniskt intresse. 

Du är initiativtagande och drivs av förbättringsarbete. Då tempot emellanåt är högt, är det viktigt att du kan planera och prioritera ditt arbete.

Arbetet innebär många kontaktytor varför vi ser att du är ödmjuk, serviceinriktad och positiv.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som El- och automationsingenjör behöver du ha en relevant teknisk utbildning inom el-/automationsområdet eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig, samt flerårig arbetslivserfarenhet inom el- och automationsområdet.

Goda kunskaper inom programmering av vanligt förekommande styrsystem, kunskap om elkonstruktion i CAD samt ritningsläsning.

Har du erfarenhet av ABB robotsystem och att jobba i SAP ses det som meriterande.

Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift.

Orkla erbjuder

En utvecklande tjänst inom ett dynamisk och framåtlutat företag där du kommer att ha möjlighet att påverka och utveckla. Vi på Orkla värdesätter innovation, kvalitet och hållbarhet i allt vi gör.

Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som El- och automationsingenjör

Ansök senast

2023-09-03

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 alt. helena@truehr.se eller Linn Skoglund 070-8834955 eller linn@truehr.se.