Ekonomiassistent/projektkoordinator

Om True HR

True är det lilla företaget med det stora hjärtat och engagemanget. Vi har gedigen och flerårig erfarenhet av det vi gärna hjälper till med; rekrytering, bemanning och HR-tjänster. Med vår erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka värderingar kring hur vi anser att människor ska behandlas för att må bra och blomstra på jobbet. Det är vår kompass i allt vi tar oss an.

Det är inte mängden företag som är viktigt för oss, utan att vi jobbar med samarbetspartners som har en juste personalpolitik och precis som vi vill bygga långsiktiga och djupa kvalitativa relationer. Vi brinner för det genuina, för människor och för kvalitet där ingen part skall blir en i mängden. Hos oss är alla vinnare! Som konsult hos oss är ambitionen att få en anställning ute hos vår kund.

Om kund

Ansvar, kvalité, tillförlitlighet och nöjda kunder kännetecknar varumärket Rustabo. Rustabos värdering är lika enkel som tydlig; ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder, detta är lika viktigt för oss när vi byter ett tak som på våra kontor. Vi är ett familjeägt bolag med starka värderingar och med stor erfarenhet och kunnande i branschen. Rustabo har sitt hjärta i Dalarna och Falun men arbetar i stora delar av Sverige. Vi är proffs på tak!

Den lediga tjänsten

Tjänsten som Ekonomiassistent/projektkoordinator är en bred roll där du får möjlighet att arbeta och utvecklas inom flera områden hos Rustabo. Dels kommer du att jobba med projektuppföljning och attestering vilket innebär att du, likt en projektcontroller, hjälper våra projektledare att följa upp projektekonomi och administration. Du kommer även att hantera reklamationer samt upprätta besiktningsprotokoll. Andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är bland annat fakturering och kontering av fakturor, förberedande lönearbete (såsom kontroll av tidrapporter och underlag för lön), körjournaler, kvitton, utlägg samt ansvara för vår bilpark.

Du kommer även att ansvara för personaladministration såsom att se till att personalen har tillgång till viktiga system, har arbetskläder, datorer, ha koll på kollektivavtal samt vara kontaktperson mot Byggnads.

Du arbetar tätt tillsammans med flera personer på kontoret men mest med den som är ansvarig för administration och ekonomi och du rapporterar även till henne.

Vem är du?

För att du ska trivas hos oss behöver du vara en prestigelös person med hjärtat på rätt ställe. Vi är ett värderingsstyrt och familjeägt företag med högt i tak och därför är det viktigt att du håller med oss om att ”ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder”.

Du har god administrativ förmåga, är noggrann, duktig på att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är initiativtagande, serviceinriktad och kommunikativ.

För att du ska vara framgångsrik hos oss är det viktigaste inte vad som står i ditt CV utan vad du kommer att bidra med. Däremot tror vi att det underlättar om du har erfarenhet av liknande arbete där du arbetat brett inom administration tidigare.

Vi tror även att du har någon form av ekonomisk bakgrund där du exempelvis jobbat som ekonomiassistent, projektcontroller eller liknande. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du även kan, utöver det vanliga funktionerna, skapa formler och arbeta med villkorsstyrning.

Körkort B.

Vi kommer att väga din personlighet och ditt driv högt. Rätt inställning är nyckeln till att lyckas i rollen.

True HR erbjuder

Du kommer att bli anställd av oss på True Consulting & Recruitment och arbeta hos vår fina kund Rustabo i Falun/Borlänge. Ambitionen är att anställningen ska övergå i en anställning hos Rustabo.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Vi intervjuar fortlöpande så skynda in med din ansökan!

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Ekonomiassistent/projektkoordinator senast 2023-05-15.

För ytterligare frågor kontakta konsultchef Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 alt. helena@truehr.se  www.truehr.se.