Ekonomi- & HR-ansvarig

Är du en grym ekonom med känsla för människor som vill vara med i ett marknadsledande bolag där du får möjlighet att påverka och jobba brett? Sök då den här tjänsten!

Om Modus
Modus brinner för att skapa rumslösningar och moderna kontor för dagens och morgondagens företag. Vi är marknadsledande med en lång historik, där kvalitet, estetik, pålitlighet och hög servicegrad präglar vår verksamhet. Vi vill att våra rumslösningar ska bidra positivt till kundernas lönsamhet genom mätbara fördelar avseende Tid, Miljö och Ekonomi. Genom innovativa lösningar med våra systeminredningar utmanar vi det traditionella.

Med sikte på cirkulärt hållbara arbetsmiljöer via återbruk producerar vår fabrik i Hulån marknadsledande och hållbar inredning till arbetsplatser över hela landet. I Hulån är vi 36 medarbetare.

Tjänsten
Vi söker nu en nyfiken och driven Ekonomi- och HR-ansvarig till vår fina fabrik i Hulån, Dala-Järna. Vi är en slimmad och relativt liten fabrik där vi jobbar nära varandra vilket innebär att du kommer att ha god insyn i allt vi gör. Tjänsten är en fantastisk möjlighet för dig som vill jobba brett – både operativt, strategiskt och nära vår fabrikschef samt vår produktion.             

Tyngdpunkten i rollen ligger på ekonomi, där du kommer att vara en stödjande funktion till fabrikschef och verksamhet. I ansvaret ingår att arbeta med sedvanliga områden inom ekonomi – allt från analyser till bokslut. Exempelvis löpande redovisning, fakturering, bokslut (månads-, kvartals- och årsbokslut), likviditetsprognos, delaktig i framtagande av budget och prognos samt försäkringsfrågor avseende företag.

HR-uppdraget innebär att ansvara för, upprätta och se till att vi följer de HR-processer, rutiner, lagar och regler som krävs av ett företag i vår storlek och bransch. Du är ett naturligt bollplank för vår fabrikschef och verksamhet i personalrelaterade frågor och är kontaktytan mot arbetsgivarorganisation samt fackliga parter. En viktig del i HR-ansvaret är att säkerställa vår lagefterlevnad när det kommer till exempelvis arbetsrätt och arbetsmiljö samt att jobba med employer branding för att vår fina Hulånfabrik ska fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare.

Tjänsten innebär inte personalansvar men du är högst delaktig i allt som rör personalen.

Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarstagande, kommunikativ, strukturerad, engagerad samt inkluderande i ditt sätt att arbeta och du brinner för teamwork. Vi ser att du är intresserad av förbättrings- och förändringsarbete och inte är rädd för att rycka in där det behövs.

Nyfikenhet är ett ord vi tror mycket på, vi vill gärna utvecklas och vill därför gärna hitta dig som vågar fråga och agera.

För att axla rollen tror vi att du har dokumenterad flerårig erfarenhet av att arbeta både operativt och strategiskt med ekonomi och HR inom produktion. Kanske har du haft en liknande roll tidigare? Huvudsaken är att du känner igen dig i beskrivningen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök till tjänsten
Sök tjänsten så fort som möjligt via länken. Sista ansökningsdag är 5:e december, men intervjuer sker löpande så skynda in med din ansökan redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment. För ytterligare frågor kontakta Helena Lundqvist, 070-744 00 18 alt. helena@truehr.se.