CNC-operatörer

Pressmaster AB
True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Vill du arbeta som CNC-operatör i ett stabilt och världsledande företag med högt i tak? Är du dessutom en teknikintresserad, nyfiken och kvalitetsmedveten person som är suverän inom CNC? Då är du rätt person för den här tjänsten!

Om Pressmaster

Pressmaster AB är ett företag inom Phoenix Contact Group, lokaliserat i Älvdalen i Dalarna och med ytterligare operativa enheter i Mora Dalarna samt i Memphis USA. Pressmaster har sedan 70-talet byggt upp en unik kompetens och har en marknadsledande ställning inom utveckling och tillverkning av ergonomiska handverktyg för kontaktpressning och kabelbearbetning. Kunderna återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Av den totala produktionen går 90 % på export. Bolaget har ca 120 medarbetare och egna säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien, Italien och Japan.
www.pressmaster.se

Om den lediga tjänsten

Som CNC-operatör hos oss är du en viktig spelare i vårt arbetslag och en viktig kugge i vårt maskineri. En typisk arbetsdag hos oss innebär att du arbetar i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet riggar, förbereder och övervakar maskinen för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till ställda kvalitetskrav. Hos oss är teamwork A och O och vi hjälper varandra i det dagliga arbetet för att vi ska uppfylla våra mål och våra kunder ska få sina produkter inom utsatt tid. De system vi arbetar i är Heidenhain, Fanuc och affärssystemet Monitor.

Vem är du?

Vi söker dig som är teknikintresserad, nyfiken, noggrann och kvalitetsmedveten. För att du ska trivas i vårt lag behöver du gilla teamwork och vara en person som gärna hjälper dina kollegor för att vi tillsammans ska uppnå våra mål.

– Du har CNC-utbildning och eller dokumenterad erfarenhet av CNC-fräsmaskiner

– Erfarenhet och goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik

– Behärskar svenska språket i tal och skrift

– Det är meriterande om du kan CAM- och ISO-programmering.

På Pressmaster är vi prestigelösa och värnar om kunder och varandra. Vi vet att vi är världsledande, men behöver inte prata om det.  Vi har stora entreprenörsmöjligheter och friheten att vara med att forma framtiden är stor. För att du skall trivas hos oss tror vi att du uppskattar dessa egenskaper.

Pressmaster erbjuder

Då Pressmaster ständigt växer kan vi erbjuda dig en anställning hos ett företag som är världsledande. 

Det sägs att vi i Älvdalen är fåordiga, men att vi samtidigt är pålitliga och uppriktiga. Lägg till nyfikna, innovativa och sympatiska så beskriver det kärnan i Pressmaster.

Du erbjuds ett heltidsjobb med fina förmåner.

Självklart kommer du att läras upp internt av någon av dina nya kollegor. Hos oss är det högt i tak och vi tycker själva att vi har en härlig stämning på jobbet.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som CNC-operatör

Ansök senast

2022-12-14

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018 eller helena@truehr.se.