Bagerichef

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en engagerad, utvecklingsorienterad och tydlig ledare? Vill du ha en ledarroll i ett framgångsrikt och lönsamt familjeföretag? Sök då tjänsten som Bagerichef hos anrika Leksands knäckebröd.

Om Leksands Knäckebröd

Leksands Knäckebröd AB är landets största helsvenska knäckebrödsbageri och etablerades redan 1929. Företaget är familjeägt och drivs idag av fjärde generationen. Vi är stolta över att enbart använda svenskt spannmål. Hållbarhet är en stor drivkraft i hela företaget och produktionen har varit fossilfri sedan 2013. Med sammanlagt 160 anställda omsatte vi under fjolåret 316 MSEK, motsvarande 25% av marknaden.

Om den lediga tjänsten

Som Bagerichef hos Leksands knäckebröd har du ett helhetsansvar för bageriet som idag består av ca 30 medarbetare som arbetar 5-skift.

Då personalgruppen är stor krävs det att du lägger mycket tid på att utveckla och utbilda personal samt ansvara för rekrytering, schemaläggning, tidsredovisning och utvecklingssamtal. Till din hjälp har du skiftledare samt en processtekniker som du jobbar nära.

Utöver ditt personalansvar arbetar du kontinuerligt med bageriets tekniska utveckling och medverkar aktivt till produkt- och processutveckling inom ditt ansvarsområde. Du ansvarar för maskinutrustning och samordnar driftunderhåll tillsammans med Underhållsavdelningen. Du ansvara också för framtagning av arbets- och kontrollinstruktioner samt för driftmässig uppföljning av KPI:er.

Du kommer till viss del både driva samt medverka i projekt.

LEAN är en viktig del i vårt sätt att arbeta och vi lägger stor vikt på både kunskap och erfarenhet inom området.

I rollen som bagerichef rapporterar du till produktionschefen och arbetar tätt tillsammans med övriga 4 avdelningschefer samt ingår i produktionsledningsgruppen.

Vem är du?

För att lyckas i rollen bedömer vi att du har flera års erfarenhet av ledarskap. Din erfarenhet får gärna komma från tillverkningsindustrin.

Du är drivande och vill framåt samtidigt som du är en mästare på att strukturera och planera ditt och gruppens arbete.

Utöver detta vill vi att du är en utvecklingsorienterad och tydlig ledare med gedigen arbetsledarerfarenhet. Du är engagerad och är tekniskt kunnig samt har ett tekniskt intresse som du gärna utvecklar.

Leksands knäckebröd har en VI kultur vilket innebär att man arbetar prestigelöst och tillsammans, vi ser därför att du har lätt för att samarbeta och kunna läsa av olika individer samtidigt som du behöver kunna gå in och styra när tillfälle kräver. Du ser sambandet mellan att arbeta målfokuserat och bygga en stark organisation.

Självklart är du serviceminded och lätt att arbeta med. Du har en positiv inställning och är duktigt på att pusha och motivera dina anställda och är inte rädd för att bjuda på dig själv. Du lyser med din NÄRVARO!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Bagerichef

Ansök senast

2024-05-12

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist 070-7440018, helena@truehr.se eller Linn Skoglund, 070-883 49 55, linn@truehr.se på True Consulting & Recruitment