VD Falun/Gävle

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Våra gäng i Falun och Gävle söker en härlig VD med den rätta känslan! Är du en klippa när det kommer till affärer, ledarskap och utveckling, då är det dig vi vill ha!

Bilkompaniet är ett av regionens mest framgångsrika bilföretag och ett modernt privatägt bolag. Bilkompaniet som grundades 1941 finns i Mora, Leksand, Malung, Avesta, Hedemora, Sala, Fagersta, Falun och Gävle. Vi säljer service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Mercedes, Kia, Nissan, Isuzu och Maxus. Vi är auktoriserade serviceverkstäder för Volvo, Nissan, Mercedes, Kia, Maxus och Isuzu. Utöver fordonsrelaterade tjänster ingår även verksamheter så som Nils Olsson Dalahästar i Nusnäs. Vårt fokus är alltid KUNDNÖJDHET i världsklass med hjälp av kompetenta och engagerade medarbetare.

Om tjänsten

Bilkompaniet Gävleborg AB söker nu en affärsinriktad VD till våra Mercedes-siter i Gävle och Falun där vi på sistnämnda orten förvärvat Bilstjärnan under november 2023.

Som VD för Bilkompaniet kommer du att bli en viktig pusselbit i att vidareutveckla hela verksamheten i allt från affären till ledarskapet där människan alltid står i fokus.

Du leder Bilkompaniet Gävleborg AB mot nya höjder och säkerställer en framgångsrik framtid för vår verksamhet. Hos oss är ingen dag sig lik och därför är det svårt att visa upp den exakta kartan om vad rollen kommer att innebära då du till stor del kommer att vara med och rita denna karta. I stora drag kommer ditt uppdrag innebära att utveckla och implementera strategier för vår tillväxt, skapa och behålla starka relationer med kunder, partners och generalagenter, övervaka och optimera den dagliga driften samt fatta beslut för att säkerställa god kvalité, konkurrenskraft och marknadsposition.

I ditt lag kommer du ha totalt ca 60 medarbetare.

Bilkompaniet är en platt organisation med en genuin känsla, finess och approach. Vi spelar match varenda dag och söker helt enkelt någon som vill ta sig an kaptensbindeln.

Vi anser att relation alltid kommer att vinna över digitalisering, med andra ord är förmågan att se och höra människan viktigast!

Du har ett övergripande ekonomiskt ansvar för bolaget och en tät dialog med ägare, medarbetare och övriga koncernbolag.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning.

Du brinner genuint för affären och har tidigare arbetat inom affärsinriktade organisationer med framgång, har du arbetat inom bilhandeln är det ett plus.

Du är professionell och har ett driv att hela tiden utveckla och utvecklas.

Konsolidering är ett avgörande ord i branschen, växer man inte så försvinner man, det är därför viktigt att du som person ser möjligheter i allt vi står inför och vågar utmana och driva på med ett flexibelt förhållningssätt.

Du har en gedigen erfarenhet som ledare samt erfarenhet från ledningsgrupparbete och vet vad det innebär att arbeta nära ägare.

Din personlighet och dina värderingar kommer att väga tungt där vi anser att den viktigaste egenskapen är att se människan.

Om Bilkompaniet

År 1941, mitt under brinnande världskrig grundades Mora bilkompani AB. Vi erbjuder idag flera olika varumärken på totalt nio orter i och utanför Dalarna. Kompletta anläggningar med försäljning, service, skadecenter och allt därtill. Överallt jobbar vi som i Dalarna, genuint, lite gladare och enklare.
Ett handslag betyder fortfarande ett handslag, här kommer du till ett familjärt företag i äkta Dalaanda med mycket gemenskap, ett stort engagemang samt passion för människa och affären.
Vi har en god stämning med högt i tak och har ett gemensamt driv att lyckas, vi står trygga och pålitliga.
Att vi har varit med ett tag betyder inte att vi lutar oss tillbaka nu. Tvärtom, vi är idag mer ambitiösa och mer på tå än någonsin tidigare.
Vill du hänga på?
Läs gärna mer om oss på www.bilkompaniet.se

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som VD

Ansök senast

2024-01-01

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsulter Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018, helena@truehr.se eller Linn Skoglund 070-8834955, linn@truehr.se.