Underhållstekniker

Elis Textil Service AB Logotyp
True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en driven, nyfiken och händig person som vill jobba med underhåll hos ett framgångsrikt och marknadsledande bolag? Då kan det vara dig vi söker!

Om Elis

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Hos oss på tvätteriet i Ockelbo är det högt i tak och vi är ett härligt gäng som hjälper varandra. Nu ser vi fram emot att lära känna vår nästa UH-tekniker och nya kollega!

Textilservice och Tvättservice | Elis Sverige

Om den lediga tjänsten

Som underhållstekniker är du en nyckelspelare i skötseln och driften av vår fina tvätterianläggning i Ockelbo. Allt för att den ska vara i toppskick så att vi kan hålla den högsta kvalitén, ge den bästa servicen och leverera det vi lovar. Arbetsuppgifter är varierande; alltifrån att utföra förebyggande (FU), löpande samt akut underhållsarbete (UH) till att vara delaktig i spännande förbättrings- och utvecklingsprojekt. Arbetet sker i samarbete med underhållsteamet och produktionspersonalen, men även självständigt. Du arbetar nära Produktionsledaren för Sorteringsavdelningen.

Exempel på andra arbetsuppgifter som förekommer i tjänsten:

  • framtagning av en kritikalitetsbedömning och ronderingslista för sin avdelning,
  • start och stopp av anläggningen efter schema,
  • följa säkerhetsföreskrifter, t.ex.  bryt och lås,
  • beställa reservdelar/förbrukningsmaterial,
  • ha kontakt med leverantörer,
  • provtagning, avläsning och rapportering enligt schema,
  • reparation av t.ex. tvättvagnar och galgar,
  • skötsel/drift av fastighet, ventilation, kemikaliehantering och panna/ånga
  • ansvara för brandskyddsarbete och säkerställa att verksamheten följer gällande säkerhetsföreskrifter och regelverk,
  • verka för en god arbetsmiljö och kontinuerligt driva genomförandet och tillämpningen av riskbedömningar.

Tjänsten är dagtid och du rapporterar till produktionsledaren för Sorteringsavdelningen. Vår anläggning snurrar året om och vi har inga planerade underhållsstopp.

Vem är du?

Vi söker dig som är en driven, nyfiken, ansvarstagande och strukturerad problemlösare som gillar att ta egna initiativ. Då du i rollen har många kontaktytor och har ett nära samarbete med andra behöver du vara bra på att samarbeta och är kommunikativ i tal och skrift.

För att trivas i rollen behöver du ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom underhåll, till exempel som underhållstekniker, industrielektriker eller liknande.

Vi ser att du har utbildning som är relevant för tjänsten.

Du har elkunskap och elbehörighet inom lågspänning.

Du kan läsa och förstå ritningar, schemaläsning, felsöka och ha datavana. 

Utöver detta har du mek.-, pneumatik- och hydraulikkunskap.

Meriterande är om du har truckkort (A och B), liftkort och heta arbeten.

Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Elis erbjuder

Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågorna står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utvecklande vardag.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra – Att vara en förebild – Integritet – Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Förutom att få ingå i ett härligt glatt team så erbjuder vi goda möjligheter att göra karriär och utvecklas vidare hos oss

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Underhållstekniker

Ansök senast

2023-01-08

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Linn Skoglund på True Consulting & Recruitment 070-8834955 eller linn@truehr.se.