Vinn en exklusiv löparhelg i Göteborg 21 maj 2021!

Vinn en exklusiv löparhelg i Göteborg 21 maj 2021 där du kan kombinera, tävling, träning, hälsa och välmående till ett värde av ca 25000 kronor.

Vill du ha en utmaning? Tävla och vinn en exklusiv löparhelg i Göteborg 21 maj 2021 för dig och en vän. I priset ingår 2 startplatser, 16 träningstimmar med mig som personlig tränare samt övernattning på fina Radisson Blue i centrala Göteborg i två nätter för två personer. I vinsten ingår även ett snyggt sport-kitt med fina True Consulting & Recruitment kläder.

För mig spelar det ingen roll om ditt mål är att lyckas gå runt eller om du vill försöka vinna, det viktiga är att du är motiverad och vet vad du vill.  Jag lovar att göra mitt yttersta för att du skall lyckas, må bra och förhoppningsvis ha superroligt på vägen.

Under mina år som elitidrottare har jag alltid jobbat heltid och haft småbarn och vet därför att det kan vara lätt prioritera bort träningen på grund av tidsbrist. Men tro mig, jag vet att det går att hitta tiden och motivationen. Träning är den bästa boosten man kan få och ger de endorfiner som kropp och knopp behöver för att må bra.

Varför gör jag detta? Jag vill göra skillnad! Det speglar mig som rekryterare och jag arbetar enbart med företag som precis som jag, vill att personalen ska må bra. Därför har jag valt att utöka mitt tjänsteområde med träning och hälsa, något som har efterfrågats av de fina företag jag arbetar med idag. Jag brinner verkligen för välmående. Livet handlar om att ge och ta, jag vill självklart nå ut och skapa ett större nätverk samtidigt som jag ger dig mina kunskaper och erfarenheter inom området.

Friska företag

TÄVLINGSVILLKOR
Hur deltar jag?

Jag vänder mig till dig som bor och verkar inom Dalarnas län. Det enda du behöver göra för att delta i min tävling är att gilla min Facebooksida True Consulting & Recruitment HR, dela något av mina inlägg samt fylla i ett enkelt formulär som du hittar på den här sidan.

Vinnaren?

Tävlingen avslutas 14 december 2020 och en vinnare kommer att presenteras på min facebooksida. Vinnaren utses av en representant från True Consulting & Recruitment HR och kan inte överklagas. Från januari 2021 kör vi igång med träningen och vi har då ca 4 ½ månad på oss att komma i form.

Övrigt?

Jag kommer självklart också springa i Göteborg så vi kan sparras på vägen dit. Mitt mål är att träna lite hårdare och tidsmässigt vill jag springa under 1 timme och 40 minuter och för att nå det kommer jag behöva ligga i ordentligt.

Om loppet blir inställt pga. Corona kommer vi hitta en alternativ helg längre fram.

Du får gärna tipsa mig om bra företag som du tycker att jag borde kontakta, ett företag som har juste personalpolitik och som vet att en välmående personal är ett välmående företag.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

Helena Lundqvist

Engagerade och glada medarbetare är den största tillgången ett företag kan ha. Det krävs också ett arbete av företagen för att komma dit, varför inte låta mig hjälpa er!

Helena heter jag och är en driven elitidrottare som tror på människors lika värde och brinner för att skapa engagemang och glädje hos individer. 

Jag har arbetat som Rekryterare och konsultchef i 15 år och har hjälpt flera hundra olika företag och personer att hitta rätt arbetsplats men även coachat dem i deras arbeten för att skapa just det jag brinner för, engagemang.

Parallellt med min yrkeskarriär har jag levt för lagidrotten, något som fått mig att förstå att utan hela teamet och ett gemensamt mål kommer man ingenstans.

Jag har haft många olika ledare, bra och mindre bra och något jag har tagit med mig är att de bästa ledarna har varit de som skapat en gemenskap och delaktighet, som har en förmåga att se alla och därmed skapa ett engagemang hos varje individ.

Idag arbetar jag sedan 7 år tillbaka i Dalarna men har rekryterat och bemannat i både Västmanland och Stockholm. Tack vare min idrottskarriär har jag haft förmånen att känna på olika kulturer som olika städer har att erbjuda, detta har stärkt mig väldigt mycket som person. Jag älskar att träffa nya människor som alla har olika bakgrund och förutsättningar.

Tanken bakom TRUE

Jag har under många år jobbat i stora bolag och har med åren sett hur branschen växer ihjäl sig. Mellanhänder, automatiska svar och digitalisering är några av sakerna som fått mig att vilja gå min egen väg där det istället handlar om mjuka värden.

True står för äkta. Jag vill vara på riktigt, inga mellanhänder, hög kvalitet och enkelhet. Vänder man sig till True så skall man veta att man får engagemang och äkthet.

Att söka jobb är för många en process som tar mycket energi och därför skall man respektera människorna i processen, personlig återkoppling och feedback är för mig en självklarhet.

Kunderna skall veta att deras varumärke stärks av ett samarbete med mig, jag jobbar enbart med företag som har en god personalpolitik och vet att det är människorna som gör skillnad och skapar lönsamhet i ett företag. På samma sätt skall det skapa en trygghet för de som söker arbete hos mig att det är ett fint företag jag samarbetar med.

Jag följer helt enkelt mitt hjärta och hoppas att mina starka värderingar skall smitta av sig och skapa ett bättre arbetsklimat hos fler företag.