Operation controller

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en engagerad och erfaren Operation controller som söker en spännande utmaning där du får möjlighet att sätta din egen prägel? Orkla Care i Falun söker en ny kollega som älskar att jobba verksamhetsnära! Låter det intressant? Läs då vidare!

Om Orkla

Orkla Home & Personal Care (OHPC) är Nordens ledande leverantör av tvättmedel och produkter för personlig vård. Bland våra mest kända varumärken finns BLIW, Family Fresh, L300 och Grumme. Företaget har cirka 450 anställda med huvudkontor på Skøyen, Oslo. De flesta av produkterna tillverkas vid våra fabriker i Ski och Falun.

I Falun arbetar ca 200 medarbetare och vi har haft en betydande tillväxt de senaste åren. Vår kultur präglas av ett högt engagemang där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Stolthet, Ett Team och Driv är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell anda. Tillsammans får vi det att hända och vi gör det TILLSAMMANS.

Läs gärna mer om oss på Orkla Care Sverige – Orkla Sweden

Om den lediga tjänsten

Som Operation controller hos Orkla i Falun har du en stor möjlighet att själv forma och sätta din egen prägel på rollen. Dina arbetsuppgifter är varierande där ingen dag är den andra lik, men ditt huvudsakliga fokus är att ansvara för den ekonomiska kontrollen av verksamheten i Falun. Du blir en viktig del av fabriksledningen och rapporterar direkt till platschefen.

Då denna tjänst är bred, jobbar du tätt ihop med hela organisationen i Falun och stöttar i olika ekonomiska frågor. Vilket innebär att du ansvarar för exempelvis affärsstyrningen inom produktionen, supply chain och industrialisering. Produktberäkningar, prissättning, ekonomisk kontroll är andra viktiga arbetsuppgifter i rollen. Samt analys av ekonomiska nyckeltal, budgetar och estimat för försörjningskedjan samt lagerkontroll.

Du blir en viktig del av den finansiella rapporteringen som sker inom bolaget, vilket görs i nära samarbete med övriga kollegor inom finance i Norge.   Du kommer även att vara delaktig i projekt inom fabriken samt vara behjälplig och drivande inom Orklas kontraktsaffär.

Vem är du?

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker en person med stark affärsförståelse, hög kundorientering och förmåga att samarbeta i team. Du har förmåga att prioritera, är förändrings- och förbättringsorienterad samt har en stark egen drivkraft.

Du är initiativtagande och drivs av förbättrings- och utvecklingsarbete. Då tempot emellanåt är högt, är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och kan planera och prioritera ditt arbete.

Arbetet innebär många kontaktytor varför vi ser att du är ödmjuk, serviceinriktad och positiv.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Operation controller bör du ha en kandidatexamen inom ekonomi-/affärsområdet.

Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och gärna inom tillverkningsindustrin.  

Du har en helhetsförståelse för affärer, inköp, prissättning, produktion och logistik samt har erfarenhet av att leda projekt.

Har du erfarenhet av att jobba i S4 och SAP ses det som meriterande.

Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift.

Orkla erbjuder

En utvecklande tjänst inom ett dynamisk och framåtlutat företag där du kommer att ha möjlighet att påverka och utveckla. Vi på Orkla värdesätter innovation, kvalitet och hållbarhet i allt vi gör.

Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Operation controller

Ansök senast

2024-04-01

I denna rekryteringsprocess intervjuar vi löpande, så vänta inte med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Linn Skoglund på 070-8834955 alt. linn@truehr.se eller Helena Lundqvist 070-7440018 alt. helena@truehr.se.

Om True Consulting & Recruitment

True är det lilla företaget med det stora hjärtat och engagemanget. Vi har gedigen och flerårig erfarenhet inom kompetensförsörjning och HR. Med vår erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka värderingar kring hur vi anser att människor ska behandlas för att må bra och blomstra på jobbet. Det är vår kompass i allt vi tar oss an.

Det är inte mängden företag som är viktigt för oss, utan att vi jobbar med samarbetspartners som har en juste personalpolitik och precis som vi vill bygga långsiktiga och djupa kvalitativa relationer. Vi brinner för det genuina, för människor och för kvalitet där ingen part skall blir en i mängden. Hos oss är alla vinnare!