Löneadministratör

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en flexibel och ansvarstagande löneadministratör? Vill du ta chansen att få arbeta på ett stabilt företag med högt i tak? Sök då den här tjänsten!

Om Leksands Knäckebröd

Leksands Knäckebröd AB är landets största helsvenska knäckebrödsbageri och etablerades redan 1929. Företaget är familjeägt och drivs idag av fjärde generationen. Vi är stolta över att enbart använda svenskt spannmål, samt att vi har en helt fossilfri produktion. Med sammanlagt 160 årsanställda omsatte vi under fjolåret 270 MSEK, motsvarande 25% av marknaden.

Om den lediga tjänsten

Som löneadministratör hos Leksands Knäckebröd AB kommer du främst att arbeta som lönehandläggare för ca 160 anställda där majoriteten är anställda på kollektivsidan. Du kommer att arbeta med mycket administration kring lönehanteringen så som kontakter gällande pensioner, arbetsskador, försäkringar, avrapporteringar och en hel del lönestatistik.

Du arbetar nära övriga ekonomifunktioner och totalt är ni fyra personer som arbetar i olika roller med ekonomi, lön och administration där ni hjälps åt med det som behövs. Du kan därför behöva vara behjälplig i övriga administrativa uppgifter såsom tex orderhantering, schemahantering och annan HR-administration.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en ansvarstagande och strukturerad person, som gillar att ta egna initiativ.

Du är noggrann och uppskattar rutinarbete samtidigt som du inte är rädd för att rycka in där det behövs. Du är plikttrogen, engagerad och vill vara med och bidra till en fortsatt god stämning på företaget med din positiva inställning där du gärna gör det lilla extra.

I övrigt är du duktig på att skapa ordning och reda, samtidigt som du är en flexibel person som kan tänka utanför boxen och se möjligheter till förbättringar.

Du uppskattar såväl de sociala som de mer administrativa uppgifterna i ditt arbete.

Du besitter goda färdigheter i Officeprogrammen. Har du erfarenhet av lönesystemet AGDA så är det meriterande.

För att lyckas i rollen har du några års arbetslivserfarenhet inom lönehantering. Vi ser gärna att du har en utbildning som är relevant för tjänsten.

Vi erbjuder

Leksands Knäckebröd har en VI-kultur och erbjuder en trygg och stabil arbetsplats som tänker hållbarhet och välmående.

Vi kommer att tillsätta den här tjänsten ASAP vilket innebär att vi kommer att intervjua löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om oss på www.leksands.se.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Löneadministratör

Ansök senast

2023-03-05

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Linn Skoglund, 070-883 49 55, linn@truehr.se på True Consulting & Recruitment.