Kundsupport FM Mattsson Mora

Kundsupport FM Mattsson Mora

Är du en lagspelare som drivs av att leverera bra service samt har intresse för teknik och digitalisering? Då har du chansen att få komma till ett härligt, engagerat gäng i ett företag som ständigt vill framåt.

För rätt person erbjuder vi ett stimulerande arbete med stort ansvar och med kunden i fokus. Du kommer i huvudsak att arbeta med orderregistrering, produktsupport till våra kunder samt stötta vår eftermarknad. Detta innebär att du vägleder våra kunder, dvs grossister, installatörer och konsumenter med produktval och problemlösningar. Kundkontakterna sker både genom chatt, telefonkontakt och via mail och dina kontaktytor är både interna och externa och du supporterar tre varumärken. Du arbetar tillsammans med ett team på 14 personer.

För våra kunder är det viktigt att vi alltid är tillgängliga, besitter hög kompetens och har ett trevligt bemötande. Därför ser vi som värdefullt att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska då våra kunder, externa som interna, finns i hela världen. Utöver detta ser vi att du är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Du är affärsinriktad, har ett stort engagemang och är en prestigelös lagspelare.

Vi vill ständigt utvecklas och är därför inte rädda för dig som vill driva förändring och har gjort det arbetet tidigare. Hos oss har du mandat till att våga testa och göra det lilla extra. 

Våra uppkopplade- elektronikblandare ökar ständigt i försäljning samtidigt som vi ligger i framkant vad gäller digitalisering vilket ställer krav på att du som söker är vass inom digitalisering och elektronik. Utöver detta ser vi gärna att du har relevant teknisk bakgrund, gärna inom VVS.

Meriterande om du talar ytterligare något språk utöver svenska och engelska. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, individuell lönesättning tillämpas.

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist

True Consulting & Recruitment. www.truehr.se

Sök tjänsten via länken: https://www.fmm-mora.com/sv/Karriar/Lediga-jobb/ senast 29 November.

För ytterligare frågor kontakta Helena Lundqvist, 070-744 00 18 alt. helena@truehr.se