Interimkonsulter

Om True Consulting & Recruitment

True är det lilla företaget med det stora hjärtat och engagemanget. Vi har gedigen och flerårig erfarenhet av det vi gärna hjälper till med; rekrytering, bemanning och HR-tjänster. Med vår erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka värderingar kring hur vi anser att människor ska behandlas för att må bra och blomstra på jobbet. Det är vår kompass i allt vi tar oss an.

Det är inte mängden företag som är viktigt för oss, utan att vi jobbar med samarbetspartners som har en juste personalpolitik och precis som vi vill bygga långsiktiga och djupa kvalitativa relationer. Vi brinner för det genuina, för människor och för kvalitet där ingen part skall blir en i mängden. Hos oss är alla vinnare!

Tjänsten

Vi är för närvarande på jakt efter juniora samt erfarna interimkonsulter inom områden som ekonomi, HR, inköp, lön, projektledning m.m. för att hjälpa våra samarbetspartners och för att stärka vårt team.

Som interimkonsult kommer du att ha möjlighet att arbeta med spännande projekt och utmanande uppdrag hos våra kunder i Dalarna, Västmanland, Gävleborg och Stockholm.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga ersättningar och möjligheten att arbeta med välrenommerade företag och organisationer.

Om du är intresserad av att ansluta dig till oss på True Consulting & Recruitment som interimkonsult, skicka in din uppdaterade CV och ett personligt brev där du beskriver vad du är intresserad av för typ av uppdrag. Vi ser fram emot att höra från dig och prata vidare om hur vi kan samarbeta för att skapa framgångsrika resultat för våra kunder.

Observera att detta är en öppen annons och att de kandidater som matchar våra uppdrag kommer att bli kontaktade för vidare process.

Ett krav är att du är egenföretagare med F-skattsedel.

Ansök till tjänsten

Skicka in ditt CV här

Ansök senast

2024-05-31

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta konsultchef Linn Skoglund på 070-8834955 eller linn@truehr.se.