HR-generalist

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Rolling Mill rullar på som aldrig förr och ska nu stärka sitt team med en HR-generalist!

Är du en prestigelös, flexibel och strukturerad person som vill rulla med och forma vår framtid? Sök då den här spännande tjänsten!

Om tjänsten

Som HR-generalist kommer du att vara företagets spindeln-i-nätet och arbeta nära ledningen för att stötta inom flera olika områden.

Då vi är en platt organisation där vi arbetar nära och hjälper varandra med högt och lågt, medför rollen att du kommer att arbeta och utvecklas inom många olika områden beroende på projekt och vad vi står inför just nu.

Du blir den första HR-personen på företaget vilket innebär att det är svårt att spalta upp exakt vad rollen kommer att innebära, vilket också är charmen med tjänsten och något du behöver se som en rolig utmaning.

Det breda spektrumet av arbetsuppgifter omfattar alltifrån att vara behjälplig vid exempelvis implementering av ISO-standarder, employer branding och webbplatsadministration till HR-relaterade frågor som exempelvis företagshälsovård, fackliga kontakter, tidsrapportering, sjukanmälningar och policys.

Du kommer även att få hjälpa till med enklare ekonomiadministration som till exempel kontering av leverantörsfakturor. Du ingår i och samarbetar tätt med ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Vem är du?

I denna roll är det viktigaste inte vad du har gjort tidigare utan vem du är som person. Personliga egenskaper kommer därför att väga tungt i denna rekrytering.

För att lyckas i rollen och för att passa in hos oss är det viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter och kan hantera flera projekt parallellt.

Vi tror att du är en driven ”doer” som får saker att hända och gärna tar dig an uppgifter för att du är nyfiken och vill lära dig snarare än att du redan har facit och kan allt.

Som person är du prestigelös, har en god kommunikationsförmåga samt är strukturerad.

Då rollen är ny är det viktigt att du är flexibel och har möjlighet att se helheten samt att du både kan arbeta både självständigt och i team. Du behöver vara duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande roll inom HR sedan tidigare samt har en relevant eftergymnasial utbildning inom HR, kommunikation, ekonomi eller liknande. Du skriver och pratar svenska och engelska obehindrat

Vi erbjuder

Rolling Mill Service AB är inte bara en arbetsplats; vi är en gemenskap där din kompetens och engagemang värderas. Genom att bli en av oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.

Här arbetar du nära ledningsgruppen och får vara med och delta i företagets fortsatta tillväxt och utveckling. Du kommer att ha inflytande över och forma din egen roll med möjlighet att växa hos oss. Här är det högt i tak, en fin gemenskap och vi har en härlig stämning på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.

Om Rolling Mill Service AB

Vi är ett stabilt företag sedan 1989 med säte i Smedjebacken. Med över 50 års erfarenhet inom gruv-, stål- och valsverksindustrin, både nationellt och internationellt, fokuserar vi på snabba leveranser och minimala stopptider.

I vår verkstad monterar och renoverar vi valsverksutrustning, inklusive växellådor, saxar, bindmaskiner med mera. Våra tjänster omfattar arbeten på hela anläggningar, inklusive växellådor, lagerinbyggnader samt skär- och svetsarbeten.

Vårt erbjudande sträcker sig från kompletta installationer och ombyggnationer, inklusive konstruktion och tillverkning, till 24/7-support vid haverier. Med specialkunskaper inom lagringar och med erfarenhet från flera länder är vi rustade för alla montage-, service- och reparationsarbeten. Vi är ett prestigelöst och härligt gäng på cirka 85st medarbetare och söker nu vår nästa kollega!
Läs mer om oss på www.rollingmill.se

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som HR-generalist

Ansök senast

2024-01-14

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsulter Linn Skoglund på True Consulting & Recruitment 070-883 49 55, linn@truehr.se eller Helena Lundqvist 070–744 00 18, helena@truehr.se.