Ekonomisk förvaltare/redovisningsekonom

True Consulting & Recruitment HR AB logotyp, truehr.se

Är du en driven och kommunikativ redovisningsekonom som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete? Sök då den här tjänsten!

Om tjänsten

I rollen som förvaltningsekonom/redovisningsekonom arbetar du med ca 25 bostadsrättsföreningar och deras ekonomi där du är styrelsens kontaktperson gällande den ekonomiska förvaltningen.

Du sköter den löpande bokföringen, upprättar bokslut, budget, moms-, skatt- och inkomstdeklarationer samt ger dina kunder ekonomisk rådgivning.

Du kommer att ingå i ett team bestående av 18 ekonomer fördelade över Borlänge, Falun, Ludvika, Örebro och Västerås.

Arbetet utgår från våra administrativa/ekonomiska förvaltningsavtal med bostadsrättsföreningar belägna i Dalarna.

Placeringsort är Borlänge.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Du gillar att ha kontakt med dina kunder och trivs med att arbeta i en grupp där vi hjälper och stöttar varandra.

Du som söker har en ekonomisk utbildning och några års erfarenhet av liknande uppgifter där du har jobbat med helheten från löpande bokföring till årsbokslut.

Det är meriterande om du har arbetat i Unit4 BW (Agresso), PM eller annat affärssystem.

Du har med fördel jobbat med rådgivning mot kund samt har intresse/kunskap av digitala lösningar.

B-körkort är ett krav och du hanterar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlade och självständigt arbete där du har stor möjlighet att påverka dina dagliga arbetsuppgifter. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Dessa värderingar genomsyrar arbetsplatsen och vårt bemötande av medlemmar och kunder.

Tjänsten är ett vikariat på heltid från augusti 2024 till juli 2025, där startdatum går att diskutera. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Om HSB

HSB grundades 1923 och är Sveriges ledande boendeaktör som utvecklar och förvaltar boende för över en miljon människor. HSB MälarDalarna är en av 24 regionala HSB-föreningar som har verksamhet i Dalarna, Västmanland och Örebro län.
Vi förenar lokal närvaro och digitala tjänster för våra kunder med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning.

Ansök till tjänsten

Sök tjänsten som Ekonomisk förvaltare/Redovisningsekonom

Ansök senast

2024-06-23

Vid frågor om tjänsten

För ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsulter Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment 070-7440018, helena@truehr.se eller Linn Skoglund 070-8834955, linn@truehr.se.

Om True Consulting & Recruitment

True är det lilla företaget med det stora hjärtat och engagemanget. Vi har gedigen och flerårig erfarenhet inom kompetensförsörjning och HR. Med vår erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka värderingar kring hur vi anser att människor ska behandlas för att må bra och blomstra på jobbet. Det är vår kompass i allt vi tar oss an.

Det är inte mängden företag som är viktigt för oss, utan att vi jobbar med samarbetspartners som har en juste personalpolitik och precis som vi vill bygga långsiktiga och djupa kvalitativa relationer. Vi brinner för det genuina, för människor och för kvalitet där ingen part skall blir en i mängden. Hos oss är alla vinnare!